Provjerite što su zvijezde priredile vodenjacima za 2022. godinu.

VODENJAK

Siječanj i veljača mogli bi biti malo turbulentni po pitanju međuljudskih odnosa. Naime, planet komunikacije Merkur ulazi u vaš znak 2. siječnja, a zatim 14. siječnja započinje njegova retrogradna faza tijekom koje će jedno vrijeme također biti u vašem znaku.

U tom periodu izbjegavajte rasprave, pogotovo na poslu. Klonite se tuđih konflikata čak i ako vas traže vaše mišljenje jer ćete se tako zaštititi.

Vaš vladajući planet Uran 40 posto godine provede u retrogradnoj fazi što je za vas povoljno jer ste tada najopušteniji. Njegov povratak u normalnu putanju za vas će označavati početak faze promjena. Donijet ćete odluke koje ste izbjegavali, oprostiti se s toksičnim prijateljima koji vas guše, zauzeti se za sebe na poslu…

Bit ćete asertivni, spremni na akciju i uhvatit ćete se u koštac sa svim izazovima koje vam sprema 2022. godina.

Između ostalog, čekaju vas i ljubavni izazovi. Nemojte se iznenaditi ako se u vaš život vrati stara ljubav ili vam vaša tiha patnja prizna da prema vama gaji osjećaje.

Vodenjake koji su u vezi očekuje poprilično mirna godina po pitanju ljubavi. Nadograđivat ćete svoju vezu, biti strastveniji nego inače i nećete se osjećati sputano uz partnera kako to često biva u slučaju slobodoumnih vodenjaka.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju