Ako vam kupaći kostim ne pristaje dobro, onda se nećete osjećati ugodno u njemu. Stoga prilikom kupovine obratite pažnju na modele koji će pravilno oblikovati vaše tijelo i naglasiti sve vaše atribute.

Galerija Gornji dio bikinija Za malu i ravnu stražnjicu - C&A, gornji dio 110 kn, donji dio 66 kn Eliminacija šlaufića - Eliminacija šlaufića - Tommy Hilfiger, 91 funta (765 kn) +4 Široka ramena - H&M, 221 kn
Izaberite pravilan kupaći kostim za:

1. Malu i ravnu stražnjicu
Žene s malom i ravnom guzom ponekad bi voljele dodati malo volumena svojoj pozadini, a na plaži to mogu napraviti nošenjem kupaćih kostima, tj. bikini gaćica bogatog uzorka. Dobar su izbor i modeli koji imaju razne dodatke i ukrase poput volana ili mašnica te drapirani ili naborani modeli. Svi će stvoriti iluziju punoće.

2. Eliminaciju šlaufića
Retro bikiniji sjajni su za ovu namjenu jer izravnavaju po mnogima najkritičniji predio struka na kojima se stvaraju šlaufići. Modeli s gaćicama visokog struka koji sežu iznad pupka obgrlit će vaš struk i riješiti problem. Ako preferirate jednodijelne badiće, birajte modele koji su drapirani na području trbuha.

3. Široka ramena
Ženama sa širokim ramenima i leđima sjajno pristaju asimetrični jednodijelni kupaći kostimi, posebno oni na jedno rame koji lome dekolte te gornji dio tijela vizualno čine nježnijim.
Široka ramena - H&M, 221 kn Široka ramena - H&M, 221 kn (Foto: H&M)
4. Male grudi
Za vizualno povećavanje malih grudi kupujte podstavljene modele, kupaće kostime s volanima na području grudi ili pak one s bogatim uzorkom.

5. Kratke noge
Visoko rezani jednodijelni kupaći kostimi ili bikini s visoko rezanim gaćicama maksimalno će produljiti noge i povisiti vas bez nošenja štikli.

6. Veliku stražnjicu i bedra
Pažnju usmjerite na gornji dio tijela odabirom jednodijelnog kupaćeg kostima s dubokim V-izrezom. Nemojte se sramiti svojih oblina, nego ih obgrlite u sportskim kupaćim gaćicama koje daju dobru potporu guzi i bedrima.

7. Trbuščić
Zaboravite na skrivanje trbuščića i umjesto toga izaberite kupaći kostim koji će na ženstven nčin prezentirati vaše obline. Tankini je sjajan izbor jer njegov gornji dio funkcionira kao pravi mali steznik. Kombinirajte gornji dio tamne boje s donjim dijelom življe boje. Tankini jednako dobro pristaje svim ženama, a posebno ga vole trudnice. Jednodijelni modeli tamnijih boja i klasičnog ili sportskog kroja najbolje će oblikovati vašu figuru.
Velika stražnjica - Yamamay, 399 kn Velika stražnjica - Yamamay, 399 kn (Foto: Yamamay)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju