Na 32. Tjednu suvremenog plesa 1. lipnja na repertoaru je predstava 'Wonderland' koreografa Baraka Marshalla.

Wonderland je priča o deset duša koje se nađu u ničijoj zemlji. Oni se bore nadjačati razne sile – kako vlastite tako i one egzistencijalne prirode – u nastojanju ostvarivanja nade, otkrivanja ljubavi i prihvaćanja vlastite sudbine.

Prvi dio 'Wonderlanda' je napravljen na poziv i u produkciji Suzanne Della Centra za Ples i Kazalište gdje je premijerno i izveden 2011. godine.

Barak Marshall je pravi autor, punokrvni koreograf sa snažno izraženim stilom i jedinstvenim izrazom. Njegove su koreografije jako fizičke, originalne, užarene, te uvijek u izvedbi izuzetnih plesača, koje inspirira unutarnja snaga i inteligencija koja dodatno puni djelo svojom elokvencijom, a sve to nas naprosto očarava.
Le Nouvel Observateu.

Želite li osvojiti dvije ulaznice za predstavu 'Wonderland' na 32. Tjednu suvremenog plesa u Zagrebu potrebno je točno odgovoriti na nagradno pitanje i imati malo sreće. A nagradno pitanje glasi - tko je koreograf predstave 'Wonderland'?

Odgovor sa svojim podacima (ime, prezime i adresa) i pošaljite na našu e-mail adresu zadovoljna@novatv.hr do 16 sati kada ćemo objaviti ime dobitnika.

Dobitnica ulaznica je Vedrana Peko.

WONDERLAND (Part 1) by Barak Marshall / ווונדערלאנד" מאת ברק מרשל" from barak marshall on Vimeo.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju