Magazin Vogue sastavio je listu hit-modela torbi koje će biti nezaobilazan dio modnih kombinacija u nadolazećem razdoblju. Na popisu su, naravno, klasici, ali i nešto suvremeniji oblici.

Da previše ne dužimo, u nastavku je Vogueov vodič kroz torbe koje će biti isplativa investicija. Među raznim modelima svatko bi trebao pronaći ponešto za sebe.

1. Pouzdana "tote" torba

Svaki ormar mora sadržavati prostranu torbu u kojoj možete nositi sve što vam zatreba. Ovakve torbe idealne su za dane u kojima dugo izbivate iz kuće, ali i za putovanja, kada će u njih stati sve što vam treba biti pri ruci.

2. "Kiparske" torbice

Oni koji se žele izdvojiti iz gomile birat će torbice-skulpture koje se ističu malo ili puno drugačijim izgledom. One su nosiva umjetnička djela koja će, između ostalog, biti i pokretač razgovora i skupljač komplimenata.

3. Torbica za nošenje na ramenu

Ove jeseni razmislite i o kupnji elegantne torbe za nošenje na ramenu. Ona će također biti lijep i ugodan modni dodatak u koji stanu osnovne potrepštine.

4. Torbica s lancem

Torbe s ručkom od lanca već su neko vrijeme jako popularne, a popularnost se nastavlja i u periodu pred nama. Ako još niste postali fan ovog trenda, možda jesen 2021. bude vrijeme promjene.

5. Jastuk-torba

Modna alternativa dekicama su jastuk-torbe. Što napuhanije, to bolje. Podstavljene torbe izvrsne su zbog više razloga, a jedan od bitnijih je taj da su vaše stvari uvijek na sigurnom i udobnom.

6. Torbica slatka kao šećer

Ponekad nam je potrebna samo mala torba. Za takve slučajeve na tržištu postoji cijeli niz prekrasnih torbica napravljenih za prigode kada nam ne treba ništa osim mobitela, ključeva i ruža.

7. Mala crna torbica

Mala crna haljina sastavni je dio garderobe, a ove jeseni jednako važna će biti i mala crna torbica. Kao i haljina, pouzdan je, svestran i bezvremenski dodatak garderobi koji će svakoj kombinaciji donijeti i dozu elegancije.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju