Nakon mjesec i pol dana od službene objave o drugoj trudnoći vojvotkinja Catherine Middleton po prvi se puta pojavila u javnost. U Buckinghamskoj palači u društvu supruga princa Williama poželjela je dobrodošlicu singapurskom predsjedniku, odjevena u elegantan kaputić A kroja koji je dao naslutiti prve naznake trudničkog trbuščića

Kreacije s potpisom Alexandera McQueena zahvaljujući vojvotkinji Catherine, definitivno će obilježiti jednu cijelu epohu u povijesti britanske kraljevske obitelji. Naime odjeću koju nakon smrti proslavljenog kreatora potpisuje dostojna mu nasljednica Sarah Burton omiljeni je odabir vojvotkinje Catherine za sva najvažnija događanja u njezinom životu.

Pa ne čudi stoga da je za prvo javno pojavljivanje nakon mjesec i pol dana izbivanja iz javnog života, koje je uslijedilo s objavom o trudnoći, odabrala sivi kaputić A kroja spomenutog omiljenog dizajnera.

Strukirani kroj diskretno je istaknuo prve naznake trudničkog trbuščića vojvotkinje koja je prvih 14 tjedana trudnoće provela pod liječničkim nadzorom zbog učestalih jutarnjih mučnina, točnije hipermeze.

Sivi Jane Taylor šešir istaknuo je lice vojvotkinje, koje unatoč pomalo blijedoj boji tena zrači prepoznatljivim trudničkim sjajem.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju