Trendovi u uređenju interijera mijenjaju se isto kao i trendovi u modi, no jedan stil uvijek je "in" i s njime se ne može pogriješiti – vintage. Kada je riječ o uređenju doma, vintage stil naročito se lijepo uklapa kod uređenja kuhinje, a dokazuju to i fotografije zbog kojih ćete zavoljeti ovaj stil pun šarma i ljupkosti, ako već niste.

Galerija Vintage kuhinje koje pobjeđuju sve trendove - 4 Vintage kuhinje koje pobjeđuju sve trendove - 1 Vintage kuhinje koje pobjeđuju sve trendove - 7 +6 Vintage kuhinje koje pobjeđuju sve trendove

Ima nešto posebno šarmantno i neodoljivo u vintage kuhinjama, u tom starinskom izgledu koji odiše toplinom i domaćim ugođajem. Čak i ako ostatak vašeg doma nije uređen u nekakvom retro, rustikalnom ili shabby chic stilu, kuhinja poput ovih u našoj galeriji dobro će se uklopiti. Pazite jedino ako su vaš stan ili kuća uređeni vrlo moderno, onda je bolje da i kuhinja bude takva.

Vintage kuhinje koje pobjeđuju sve trendove - 2 Vintage kuhinje koje pobjeđuju sve trendove (Foto: Living4media)

Mnogima je vrlo privlačan spomenuti shabby chic, čija je glavna karakteristika dojam istrošenosti uz korištenje puno bjeline i pastelnih tonova ružičaste, zelene, žute i plave. Romantični shabby chic stvara slatki, topli ugođaj s duhom nekih prošlih vremena i osjećajem bezbrižnosti.

Moderne kuhinje za manje i veće stanove i kuće - 10 Savršene? Deset modernih kuhinja za manje i veće stanove i kuće

Kuhinja u krem boji koja može osvojiti ljubitelje i bijelih i tamnijih kuhinja - 7 Kuhinja u krem boji koja će osvojiti ljubitelje i bijelih i tamnijih kuhinja

Vintage stil nudi vrlo raznolike mogućnosti uređenja, samo trebate imati viziju i ideju i biti maštoviti. Inspiraciju možete pronaći i u našoj fotogaleriji na početku teksta, u kojoj smo skupili deset vintage kuhinja koje pobjeđuju sve trendove.

Vintage kuhinje koje pobjeđuju sve trendove - 10 Ima nešto posebno šarmantno i neodoljivo u vintage kuhinjama (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju