Trendovi u uređenju interijera mijenjaju se isto kao i trendovi u modi, no jedan stil uvijek je in i s njime se ne može pogriješiti – vintage. Kada je riječ o uređenju doma, vintage stil naročito se lijepo uklapa kod uređenja kuhinje, a dokazuju to i fotografije zbog kojih ćete zavoljeti ovaj stil pun šarma i ljupkosti, ako već niste.

Galerija

Ima nešto posebno šarmantno i neodoljivo u vintage kuhinjama, u tom starinskom izgledu koji odiše toplinom i domaćim ugođajem. Čak i ako ostatak vašeg doma nije uređen u nekakvom retro, rustikalnom ili shabby chic stilu, kuhinja poput ovih u našoj galeriji dobro će se uklopiti. Pazite jedino ako su vaš stan ili kuća uređeni vrlo moderno, onda je bolje da i kuhinja bude takva.

Mnogima je vrlo privlačan spomenuti shabby chic, čija je glavna karakteristika dojam istrošenosti uz korištenje puno bjeline i pastelnih tonova ružičaste, zelene, žute i plave. Romantični shabby chic stvara slatki, topli ugođaj s duhom nekih prošlih vremena i osjećajem bezbrižnosti.

Kuhinjica je savršenstvo! Kuća u Osijeku u kojoj svaki kutak ima svoju čar

Vintage stil nudi vrlo raznolike mogućnosti uređenja, samo trebate imati viziju i ideju i biti maštoviti. Inspiraciju možete pronaći i u našoj fotogaleriji na početku teksta u kojoj smo skupili deset vintage kuhinja koje pobjeđuju sve trendove.

Vintage kuhinje koje pobjeđuju sve trendove - 10
Ima nešto posebno šarmantno i neodoljivo u vintage kuhinjama (Foto: Living4media)