U Royal Albert Hallu u Londonu dodijeljene su filmske nagrade britanske Akademije BAFTA po 75. put u povijesti te okupile na jednom mjestu brojna poznata lica.

Galerija Haley Bennett na dodjeli nagrada BAFTA u Londonu - 5 Haley Bennett na dodjeli nagrada BAFTA u Londonu - 4 Haley Bennett na dodjeli nagrada BAFTA u Londonu - 2 +1 Haley Bennett u Valentinovoj krinolini na crvenom tepihu u Londonu

Svojom pojavom poglede je privlačila američka glumica Haley Bennett, koja je blistala u nesvakidašnjoj kombinaciji na crvenom tepihu nagrada BAFTA.

Zvijezda nominirane glazbene drame "Cyrano" u režiji Joea Wrighta za ovu je priliku odabrala modernu verziju klasične krinoline – haute couture haljinu na jedno rame talijanske modne kuće Valentino.

Haley Bennett na dodjeli nagrada BAFTA u Londonu - 1 Haley Bennett u Valentinovoj krinolini na crvenom tepihu u Londonu (Foto: Profimedia)

Raskošna haljina u Valentino crvenoj nijansi s dodacima smeđe i boje burgundca krojena je kako bi istaknula putenu žensku figuru, a dolazi iz kolekcije Des Atelier za jesen i zimu 2022./2023. godine.


Oslikana je pak prizorom para u strastvenom zagrljaju koji izgleda kao da pleše po voluminoznoj tkanini.

Blijeda put Haley Bennett i crveni uvojci savršeno su se uklopili u stajling te odabranu šminku. Glumica je izdanje zaokružila s nekoliko decentnih komada nakita, dok su cipele bile skrivene od pogleda ispod dugog poruba haljine.

Haley Bennett na dodjeli nagrada BAFTA u Londonu - 3 Haljine iz Des Atelier kolekcije modne kuće Valentino (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju