Britanska ikona stila Kate Moss i bivši supermodel Tyra Banks udružile su snage i odradile zajednički posao za Madame Tussauds. Odjevene u večernje haljine unijele su glamur u poznati londonski muzej

Muzej voštanih figura Madame Tussauds je u čast londonskog tjedna mode koji će se održati od 18. do 23. rujna  priredio makeover za dvije ljepotice. Posjetitelji će od sada moći uživati u posebnom, glamuroznom izdanju  Kate Moss i njezine američke kolegice Tyre Banks.

Voštana figura Kate Moss će za ovu prigodu biti odjevena u zlatnu večernju haljinu, skraćene i ležerno začešljane unatrag kose dok će Tyra biti odjevena u dugu crnu haljinu koja otkriva dekolte.

Skupocjena ogrlica, kristalne naušnice, detalji od crnog perja na haljini i mala crna torbica su modni detalji uz pomoć kojih će zablistati Tyra Banks. Ona će nakratko preseliti iz njujorškog muzeja voštanih figura Madame Tussauds u London.

Stručnjaci za šminku su se pobrinuli da obje voštane figure izgledaju besprijekorno, baš kao da su upravo stigle na crveni tepih.