Ljetni dani sa sobom nose brojne radosti, a veliko sniženje svakako je jedna od njih.

 

Galerija PR PR PR +0 PR

Prepustite se shopping užitku po sniženim cijenama i do 60% u više od 450 trgovina najpoznatijih svjetskih i domaćih brendova u City Centeru one Zagreb East, Zagreb West i Split. Jer, tu ćete pronaći baš sve što trebate po najpovoljnijim cijenama i napuniti vrećice komadima omiljenih dizajnerskih i high street brandova. A ako trebate maštovite prijedloge što odabrati i kako kombinirati vruće trendove, posjetite www.citymixandmatch.hr te pronađite najbolju fashion inspiraciju i stilske savjete.

Uz najbolji shopping, odlazak u City Center one ispunite i ugodnim druženjem u kafićima, slastičarnicama i restoranima s bogatom ponudom fine kave, osvježavajućih pića, slastica i ukusnih zalogaja. Odlična zabava i opuštanje očekuju vas u Cineplexx kinu u City Centeru one Zagreb East i Split uz najukusnije kokice i aktualne filmske hitove kao što su 'Priča o igračkama 4', 'Kralj lavova', 'Yesterday', 'Brzi i žestoki: Hobbs i Shaw', 'Spiderman: Daleko od kuće' i druge filmske naslove.

Ispunite baš sve s popisa omiljenih ljetnih aktivnosti, uživajte u odmoru, druženju, zabavi i najboljim ljetnim sniženjima u vašem City Centeru one.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju