Smijeh je lijek, kaže se, a i vidi se na našim licima. Nastavimo se smijati, ali oko jedne stvari vrijeme je da se uozbiljimo. Vrijeme je da počnemo razmišljati o ozbiljnoj njezi svojeg lica. Važan korak u tome predstavlja upravo serum, a zašto i kako ga nanositi, donosimo u našem videu i nastavku teksta.

Galerija L\'Oreal Paris Revitalift Filler serum Kod seruma vrijedi ona manje je više L'Oreal Paris serum Revitalift Filler ima 1,5% čiste hijaluronske kiseline +4 Nanesite tri kapljice na jagodičnu kost

S visokom koncentracijom aktivnih sastojaka koje sadrži, serum prodire u epidermis za postizanje trenutnih i dugotrajnih rezultata i zato je nam je važan saveznik u misiji povratka mladenačkom izgledu kože. Kada govorimo o serumima, bitno je znati koju vrstu koristimo i u skladu s time ih nanositi.

Kako nanositi serum?

Serumi nisu zamjena za kreme, ali ozbiljno mogu poboljšati našu dnevnu beauty rutinu i time, naravno, izgled kože. Iako nerijetko volimo kapljicu seruma, bilo onog vitaminskog ili s hijaluronom, dodati u dnevnu kremu, serume je najbolje nanositi odvojeno.

L'Oreal Paris serum Revitalift Filler ima 1,5% čiste hijaluronske kiseline L'Oreal Paris serum Revitalift Filler ima 1,5% čiste hijaluronske kiseline Foto: Nova Studio

Za ovu priliku isprobali smo najnapredniji serum brenda L'Oreal Paris do sada – serum Revitalift Filler s 1,5 % čiste hijaluronske kiseline. Serumi koji u sebi sadrže hijaluronsku kiselinu nanose se direktno s kapaljke na kožu.

Serumi se obično nanose prije redovne njege, dnevne ili noćne kreme ili pak ulja, dva puta dnevno u malim količinama.

Tapkanjem utrljavajte serum po cijelom licu Tapkanjem utrljavajte serum po cijelom licu Foto: Nova Studio

Na čistu kožu nanesite dvije do tri kapi na jagodičnu kost. Kod seruma vrijedi ona manje je više. Samo nekoliko kapi dovoljno je da obuhvatite područje lica i vrata. S jagodične kosti lagano utrljavajte serum po cijelom licu nježno tapkajući.

Pustite minutu-dvije neka se potpuno upije i nastavite s redovnom njegom.

L'Oreal Paris serum Revitalift Filler ima laganu teksturu koja se brzo upija i ne ostavlja ljepljivi osjećaj na koži, odnosno ima nemasni finiš.

L\'Oreal Paris Revitalift Filler serum L\'Oreal Paris Revitalift Filler serum Foto: Nova Studio

Već nakon prvog korištenja mogli smo osjetiti da je koža zaglađenija, elastičnija i izgleda zdravije, putenije. Bez straha se može nanositi na osjetljive dijelove oko očiju i ugodna je mirisa.

Nakon dva tjedna već možemo vidjeti konkretnije rezultate, serum se pokazao kao osjetno pojačanje u našoj dnevnoj rutini i hidratizaciji lica. Koža djeluje čvršće i bore su manje vidljive. Nakon šest tjedana, kaže istraživanje brenda L'Oreal Paris kliničkih rezultata na 53 žene, čak će 47 % manje bora biti vidljivo na licu. Na nama je još samo da se u to i uvjerimo jer čini se da smo krenuli u ozbiljnu borbu protiv bora. Za sada se slažemo s onom tko jednom uvede serum u svoju dnevnu rutinu ne vraća se na staro.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju