Miris slanog mora i zelene borove šume, šum valova i pjev ptica te očaravajući prizor malih brodića koji se ljuljaju u luci.

Okružen mediteranskom prirodom, mirisnim biljem i s neusporedivim pogledom na more, Falkensteiner Hotel Park Punat nudi najbolje uvjete za holistički doživljaj odmora. Smješten na šarmantnom otoku Krku u Hrvatskoj, mjesto je gdje možete duboko udahnuti i prepustiti se toploj proljetnoj klimi. Uživajte u lokalnoj hrani i vinu, aktivno istražite otok i uživajte u proljeću u potpunosti.

PR PR (Foto: PR)

U Falkensteiner Hotelu Park Punat možete se jednostavno prepustiti slatkom odmaranju i cijeli dan braniti svoju položaj na suncu, relaksirati se uz opuštajuće Thalasso & SPA tretmane usred prirode ili uživati u gastro specijalitetima. A ako ste u potrazi za aktivnim odmorom u slikovitom otočkom krajoliku, cijeli 'zlatni otok' Krk je pred vašim nogama. Oduševite se aktivnim opcijama koje ovaj otok nudi, uz vodstvo Sport Conciergea hotela koji će rado za vas organizirati uzbudljiva otočka iskustva i aktivne trenutke prema vašim željama. Od idiličnih izleta u prirodu, kako morem tako i kopnom, do opsežnih sportskih aktivnosti i istraživanja povijesnih starih gradova. Isprobajte kulinarsku biciklističku turu te otkrijte otočke vinograde i maslinike te u paru ili s prijateljima spojite aktivnost na otvorenom i poznate delicije otoka Krka. Za Međunarodni praznik rada povedite obitelj na zabavan ΄Kockasti vikend΄ ispunjen zabavnom dječjom animacijom s puno zabave, igara, predstava, animacijskog programa i mnoga druga iznenađenja. Uz slaganje zabavnih oblika od kockica, izložbu eksponata od kockica i natjecanje s figurama od kockica, dječjeg smijeha sigurno neće nedostajati.

PR PR (Foto: PR)

Bilo da ste sportski ambiciozni ili ste više ljubitelj ležernog odmora, u Falkensteiner Hotelu Park Punat gosti svih dobnih skupina pronaći će razne prilike za aktivnosti i zabavu tijekom svog odmora. A uz Sun&Fun ponudu, uz rezervaciju do 30.04. sada možete osigurati najpovoljnije cijene za svoj odmor, uz do 25% popusta te krenuti na svoju proljetnu avanturu ili sigurno čekati svoj ljetni odmor i birati najbolje opuštajuće ili pustolovne aktivnosti za vas, među nebrojenim mogućnostima koje Falkensteiner Hotel Park Punat nudi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju