Ako želite otkriti genijalan trik i vrlo jednostavan plan da vaš dom zablista u samo jednom danu, nastavite čitati

Napokon je došlo vrijeme da kišovite dane i tmurne oblake ostavimo iza sebe jer je proljeće već davno pokucalo na vrata. Čim krenu topliji dani, a sunce počne probijati oblake, svi pohrlimo vani uživati uz kavu s prijateljima i odmah smo boljeg raspoloženja. Cvijeće s tisuću boja ne gledamo samo s prozora ili balkona, već ono zaokuplja glavnu pažnju na svima onima koji vole spojiti cvijeće s modom.

Tri, četiri – sad!

No, ima još jedna sitnica koja nam itekako može zaokupiti pažnju, i na prozoru i na balkonu, a to je – prljavština. I dok su se neki već pošteno uhvatili u koštac s proljetnim čišćenjem doma, mnogi se i dalje drže one dobre stare – ima vremena, sutra ću. I dok pomislimo na čišćenje, počnemo smišljati bolje načine da iskoristimo sunčano vrijeme nadajući se da će prljavština čarobno nestati sama od sebe.

 

PR PR Foto: PR

Ljepota je u detaljima

Prvi i najvažniji korak je imati dobar plan. Jednom kada odlučite odakle početi, pola posla je već odrađeno. Dakle, napravite popis prostorija koje želite očistiti, uklonite sve stvari koje nepotrebno zauzimaju prostor i otežavaju vam da dođete do najskrivenijih kutaka vašeg doma. Savjetujemo da prvo krenete s prostorijama koje najviše koristite, a to su svakako kuhinja i kupaonica.

PR PR Foto: PR

Iako se svi veselimo prvim sunčevim zrakama, to znači i da će nagomilana prašina i prljavština biti itekako vidljiva na svakoj površini, a da ne govorimo o masnim mrljama i otiscima na hladnjaku, pločicama i kuhinjskim elementima. Zato je najbolje prvo se obračunati s glatkim površinama i vratiti im sjaj koji zaslužuju – ogledala, radne površine i kuhinjski elementi, sve će zablistati kao da je kupljeno jučer. Također, nemojte zaboraviti na kvake i ručke na ormarima, odnosno mjesta koja se često dodiruju. Jednom kad krenete, motivacija će samo rasti i nećete se htjeti zaustaviti stoga ne preostaje ništa drugo, nego da s istom samouvjerenošću i motivacijom pokorite prljavštinu i u ostatku vašeg doma.

Jednom kad se naoružate krpama, kvalitetnim proizvodima i ostalom opremom, mrlje i prašina neće imati šanse.

PR PR Foto: PR

Učinkovit proizvod zlata vrijedi

Naravno, nijedna misija čišćenja neće uspješno završiti bez kvalitetnih proizvoda. Upravo tada na scenu nastupa Arf – vrhunski brend koji u svom bogatom asortimanu nudi proizvode koji čiste i najzahtjevnije površine u vašem domu. Arf proizvodi mogu se koristiti za čišćenje svih površina u domaćinstvu – prozora, ogledala, visokosjajnih površina, umivaonika, slavina, tuševa, sudopera, kuhinjske opreme, vrata, plastificiranog namještaja itd.
Zahvaljujući univerzalnom asortimanu, s Arfom nećete samo uštedjeti novac, nego i vrijeme, a djelotvorna sredstva za čišćenje jamčit će da vaš dom uvijek bude čist i uredan.

PR PR Foto: PR

Zato se hrabro i odvažno bacite na posao s učinkovitim partnerom koji će se pobrinuti da i proljetno čišćenje bude nezaboravna zabava. Dok vi bezbrižno boravite vani s prijateljima i blistate od sreće, tako će blistati i vaš dom.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju