Ako provodite većinu vremena radeći stvari koje sve već učinili stotinama ili tisućama puta, vrijeme je da pokušate nešto novo i postanete bogatiji za novo iskustvo. Najmanje što vam se može dogoditi jest da shvatite da vam se to ne sviđa, ali ako se dogodi suprotno, otkrili ste novi dio sebe, što je neprocjenjivo.

1. Na pauzu za ručak pozovite kolegu s kojim inače nikad ne ručate

Svaki se dan na poslu ili fakultetu družite uvijek s istim ljudima. U tome nema ništa loše, ali zamislite što se sve može dogoditi ako podignete glavu i odlučite se malo družiti s ostalim kolegama. Upoznavanje ljudi i stvaranje prijateljstava jednostavnije je kada ste motivirani i otvoreni za nova poznanstva. Za prijateljstva treba vremena i truda. Važno je osvijestiti da ne gubite vrijeme upoznajući nove ljude, no odmjerenost je u novom odnosu, kao i u svemu, ključna.

2. Odvažite se na kupovinu glamuroznog donjeg rublja

Kraj godine idealno je vrijeme za kupovinu ekstravagantnog donjeg rublja. Ako inače kupujete samo udobne gaćice i jednostavne grudnjake, počastite se i u Novu godinu uđite u senzualnom donjem rublju. Dašak glamura ovih blagdana možete unijeti profinjenom kolekcijom Lisca Selection koja spaja kristale i prozirnu mrežicu. Ovo rublje za posebne prigode krase poseban zavodljivi vez te kristali Swarovski, a možete ih pronaći u kraljevskoj plavoj i crnoj te neizostavnoj crvenoj boji. U kombinaciji s novogodišnjom koktel-haljinom i donjim rubljem osjećat ćete se posebno svečano, a nakon partijanja jutro možete dočekati u zavodljivim spavaćicama.

Lisca Selection kolekcija Lisca Selection kolekcija Foto: Lisca

3. Priuštite si dan u spa-centru

Važno je svako toliko zastati, ostaviti sve i posvetiti se sebi, a što je bolje za to nego odlazak u spa-centar. Ugasite mobitel, zaboravite na svakodnevne obveze i opustite se. Ako vam se čini da se na ovakvo što nikad ne biste odvažili, uzmite telefon i dogovorite termin. Nakon toga nećete imati prostora za izlike. Utonite u oazu miru i opuštanja i relaksirani uđite u Novu godinu.


4. Isprobajte novu aktivnost

Ponekad je potrebno umočiti prstiće u lokvu kako biste otkrili neko novo iskustvo. Otkriti ljubav prema nečemu moguće je samo ako se odvažite nešto isprobati. Ako do sada nikada niste otišli na klizanje, možda je vrijeme da obujete klizaljke i krenete u akciju. Zadajte si tri nove aktivnosti i možda jedna od njih postane vaša nova strast.

Klizanje Klizanje Foto: Thinkstock


5. Napravite čišćenje ormara

Emotivna povezanost još je donekle prihvatljiva, ali čuvanje robe za svaki slučaj znak je da ju vjerojatno nikad nećete obući. Pozovite prijateljice, prođite kroz svoju kolekciju i u Novu godinu uđite neopterećeni viškom odjeće. Višak donirajte onima kojima će ta odjeća značiti više nego vama. To je akcija uz koju ćete se osjećati zaista ispunjeno.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju