Tvrtka Villeroy & Boch već dugi niz godina postavlja trendove u kupaonskom dizajnu, a ovoga puta s kolekcijom ViClean - L nudi pametnu kombinaciju wc školjke i elektronskog bidea čime je uspostavljena ravnoteža između estetike i praktičnosti

ViClean - L jedinstven je tuš wc proizašao iz studija Something design, autora Daniela Debiasija i Federica Sandrija koji su za Villeroy & Boch osmislili ovaj senzacionalan proizvod.

Poseban, antibakterijski premaz površine i mlaznice izrađene od nehrđajućeg čelika ne daju bakterijama niti najmanju šansu

ViClean - L objedinjuje funkcije sjedala i bidea, a osim vrhunskog dizajna korisniku nudi brojne prednosti najsuvremenije tehnologije poput različitih vrsta mlazova za higijenu i daljinskog upravljača za jednostavnije rukovanje.

Da ljepota može biti i praktična vidi se i u dizajnu. Inspiriran konturama lista, ViClean - L postaje nezaobilazni dio kupaonske opreme, a na hrvatskom tržištu, u svom asortimanu, nudi ga tvrtka Tim Novak iz Zagreba. Daljinski upravljač objedinjuje sve funkcije i jednostavan je za korištenje. Nekoliko različito smještenih mlaznica za ispiranje pomaže u temeljitoj higijeni kako muškog tako i ženskog tijela, s obzirom da su mlaznice raspoređene i podesive prema potrebama korisnika oba spola.

ViClean - L ima ugrađen i pametan, štedljiv sustav za grijanje vode, pa tako grijač grije samo onu količinu vode koja je potrebna.

Grijano sjedalo školjke nudi tri postavke za izbor idealne temperature sjedišta, a integrirani senzor osigurava da željena temperatura bude konstantna.

Poseban, antibakterijski premaz površine i mlaznice izrađene od nehrđajućeg čelika ne daju bakterijama niti najmanju šansu. Automatsko čišćenje mlaznica pak prije i nakon svake upotebe osigurava maksimalnu čistoću i higijenu. ViClean - L među ostalim ima ugrađen i pametan, štedljiv sustav za grijanje vode, pa tako grijač grije samo onu količinu vode koja je potrebna.

Zahvaljujući velikom izboru različitih funkcija, ViClean-L nudi potpuno novi osjećaj čistoće.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju