Mnogim ženama ljeto je najdraže godišnje doba. Međutim, ono nije nimalo blagonaklono prema našoj koži. Sunce, more, klima, česte depilacije, sol i klor – sve to negativno utječe na kožu i može ju učiniti beživotnom i suhom.

U moru preporuka za kozmetičke proizvode koje svakodnevno možemo pronaći na internetu, posebno se istaknulo malo, zeleno čudo, koje si gotovo svatko može priuštiti.

Iz Njemačke nam dolazi već dobro poznata Weledaskin food za njegu suhe kože lica i tijela.

Ova je čudotvorna krema ponovno postala viralna na društvenim mrežama, a vojska oduševljenih korisnica ističe njezine kvalitete.

Prirodni sastojci savršeno utječu na hrapavu i grubu kožu, posebno ljeti. Možemo je koristiti na nogama, rukama i laktovima, a posebno je učinkovita na listovima. Prikladna je i za mališane starije od tri godine, a žene posebno oduševljava ugodan miris maćuhice, kamilice i nevena – provjerenih sastojaka koji služe koži još od davnina.

Weleda Weledina krema za suhu kožu opisuje se kao malo, zeleno čudo (Foto: Internetska stranica trgovine)

Weleda kremu hvale i brojne poznate žene koje si mogu priuštiti bilo koju kremu, a svejedno ostaju vjerne primjerku kojega trenutačno možete pronaći u brojnim internetskim i specijaliziranim trgovinama.

Moj cilj je uvijek hidratizirana, nahranjena, rosna, sjajna i glazirana koža. Volim koristiti teže kreme za mjesta na kojima mi je koža suha, ali i kao podlogu ispod šminke. Imala sam mnogo vizažista koji su koristili Weleda kremu i sviđa mi se, rekla je za časopis Hallo Hailey Bieber.

Istu kremu koristi i Adele – i to za vrijeme nastupa, jer joj se tada dlanovi suše, a i Victoria Beckham i Julia Roberts smatraju da je to odličan proizvod za cijelo tijelo. Odmah se upija, nije masna, a momentalno hrani kožu, napominju poznate žene.

Stavljanje olovke za usne "Traje satima": Olovka za usne od 8,90 kuna koju žene ne prestaju hvaliti

Maskara Hit-maskara od 24 kune: Jedna se proda svakih sedam sekundi

Ako imate problem sa suhom kožom, možda će vam pomoći upravo ova krema, koju možete pronaći i u našim drogerijama po cijeni od oko devet eura.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju