Primark, omiljena destinacija za nabavku povoljne odjeće, obuće i raznih kućnih potrepština, zbog koje i mnoge Hrvatice kreću na put preko granice, posljednjih je godinu dana zacementirao i status omiljene beauty lokacije.

Među make-up proizvodima koje imaju u svojoj ponudi nijedan ne košta više od 10 funti (82,43 kn), a osim povoljne cijene njihove proizvode, ako je suditi prema recenzijama zadovoljnih kupaca, odlikuje i kvaliteta.

Posebnu pozornost ljubiteljica make-up privukla je PS Wonder Lash maskara, koja stoji 3 funte (24,73 kn), a kupci je uspoređuju s mnogo skupljim opcijama. Kako se navodi na proizvodu, ova maskara pomaže svima koji žele povećati volumen i dužinu svojih trepavica bez stvaranja grudica.

Dobra maskara može povećati volumen trepavica Maskara koja je zaludjela 3600 žena jer povećava volumen trepavica za 300 posto

Primer za trepavice je idelna podloga za maskaru Već od 23,90 kn: Proizvod za trepavice pomoću kojeg maskara radi još bolji posao

Zadovoljne korisnice maskare kažu da se radi o nevjerojatno dobrom proizvodu. Obožavam je. Bolja je od nekih skupih koje sam koristila, samo je jedan od komentara.

Kada je stavim, na poslu me uvijek pitaju nosim li umjetne trepavice, još je jedna pohvala.

Prema pisanju britanskih medija, jedna ova maskara proda se svakih sedam sekundi, a koliko je tražena, dokazuje i činjenica da je neki kupci zatim bez problema preprodaju i po višestruko većoj cijeni.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju