Subota je dan kada je zagrebačka špica tradicionalno prepuna, pogotovo kada je dan lijep i sunčan poput današnjeg. Brojne poznate osobe prošetale su centrom Zagreba, a među njima je bila i hrvatska političarka Mirela Holy.

Galerija Mirela Holy Mirela Holy Mirela Holy +3 Mirela Holy

Ona je jedna od najzanimljivije odjevenih dama na našoj javnoj sceni i njezine kombinacije uvijek izazovu pažnju i mnogo komentara.

Ništa čudno s obzirom na to da Mirela u svojoj garderobi ima uistinu efektne odjevne komade rezervirane samo za najodvažnije ljubiteljice mode.

Čizme, doviđenja! 30 modela cipela za prijelazno razdoblje u crnoj boji Stradivarius, 19,99 EUR Zara, 29,95 EUR Bershka, 29,99 EUR +26 Reserved, 29,99 EUR

Ove subote još jednom je potvrdila svoju vjernost obući s platformomama u kojoj je često viđamo. Uz crnu odjevnu kombinaciju odlučila se za čizme u istoj boji s debelom prednjom platformom i blok visokom blok-potpeticom.

Mirela Holy na subotnjoj špici u efektnim platformama Mirela Holy na subotnjoj špici u efektnim platformama (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Nakon kratkog zatišja i nekoliko godina pada popularnosti, platforme su opet tražene i u modi. Glavno pravilo kod odabira trenutno je - što više, to bolje.

Platforme modne kuće Versace Platforme modne kuće Versace (Foto: Profimedia)

Za to je najzaslužnija modna kuća Versace koja je u posljednjih nekoliko sezona lansirala razne modele cipela s predimenzioniranom platformom za kojima su poludjele modne trendseterice.

U galeriji razgledajte još modnih izdanja Mirele Holy.

Mirela Holy Mirela Holy (Foto: Bruno Fantulin/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju