Simone Anderson započela je borbu protiv pretilosti prije više od godinu dana. Svoju nevjerojatnu transformaciju zabilježila je i na društvenim mrežama u želji da motivira sve ljude koji imaju problema s prekomjernom tjelesnom težinom

Simone Anderson posljednjih tjedana predmet je velike rasprave na društvenim mrežama.

Naime, 24-godišnja Novozelanđanka uspjela je potpuno transformirati svoje tijelo i sa 169 kilograma doći na 84. Svoju borbu protiv pretilosti bilježila je na Instagramu i Facebooku, a kada je nedavno ponosno objavila da je dosegnula svoju željenu težinu, mnogi nisu vjerovali da je njezina priča istinita.

 

A photo posted by Simone Anderson (@simone_anderson) on

Nemoguće, to nisi ti, gdje su ti strije, samo su neki u moru komentara koje su joj ostavljali kritičari, ali ona se je hrabro obračunala s njima. Objavila je fotografiju svog trbuha na kojoj se jasno vidi višak opuštene kože koja je nepobitni dokaz velikog i uspješnog mršavljenja.

Objavila je fotografiju svog trbuha na kojoj se jasno vidi višak opuštene kože koja je nepobitni dokaz velikog i uspješnog mršavljenja.

Svaki loš komentar zasmetao me je puno više nego što je trebao. Vjerojatno zato što su mi trebali sati plakanja i razmišljanja o tome trebam li uopće podijeliti svoju priču s javnosti kako bi ju i drugi vidjeli. Kroz cijelo moje putovanje bila sam iskrena i govorila ljudima sve što se događa s mojim tijelom.

Zato me je pogodilo to što me prozivaju lažljivicom. Kada je došlo vrijeme da pokažem svoje tijelo bilo mi je još teže. Ali eto, za sve vas koji niste vjerovali. Da, imam višak kože, imam strije i ne osjećam da ih trebam pokazivati na svakoj fotografiji, napisala je Simone u svom obraćanju kritičarima.

 

A photo posted by Simone Anderson (@simone_anderson) on

S njima se više neće zamarati i nastavlja dalje s planom zdrave prehrane. Svakodnevno vježba i sada kada ima svoju idealnu težinu, namjerava se posvetiti radu na oblikovanju svog tijela, boljem tonusu i definiciji mišića.

 

A photo posted by Simone Anderson (@simone_anderson) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju