Yamamay predstavio liniju „Principessa Super Bra Silver Edition“

Kako bi obilježili Međunarodni mjesec prevencije karcinoma dojke, renomirani talijanski brend Yamamay lansirao je ekskluzivnu novu verziju jednog od njegovih prepoznatljivih komada „Principessa Super Bra“. Otporan i dugotrajan, ovaj kultni grudnjak poznat je po svojoj prozračnosti, elastičnosti i udobnosti. Nakon lansiranja 2021. godine, Yamamay je preradio „Principessa Super Bra“, uvodeći novo „Silver“ izdanje.

Ovo posebno izdanje osmišljeno je za žene koje su bile podvrgnute operaciji dojke, buduće majke i sve žene koje traže odjevni predmet koji je jednostavan za nošenje. Ključne karakteristike ovog novog modela uključuju pričvršćivanje koje ima dva otvora, jedan sprijeda i drugi straga što značajno olakšava upotrebu nakon operacije, kod dojenja i tijekom liječničkih pregleda. Model je izrađen od inovativnih materijala, nemetalnih komponenata koje omogućuju provođenje dijagnostičkih pregleda bez potrebe za skidanjem, a meka i prozračna tkanina pruža izuzetnu udobnost. „Principessa Super Bra“ predstavlja predanost brenda inovacijama koje uključuju i održivost. Zahvaljujući svojoj strukturi i rastezljivoj tkanini, pokriva široki raspon veličina grudi, a uz proizvod dolazi ID kartica s informacijama o utjecaju na okoliš.

PR PR Foto: PR

„Principessa Super Bra Silver Edition“ linija službeno je predstavljena 16. listopada u trgovini Yamamay u Milanu u suradnji s Udrugom Diana i Zakladom Libellule Insieme. Ovom događaju prisustvovali su dr. Paola Martinoni, specijalist kirurgije dojke i osnivačica Zaklade Libellule Insieme i Barbara Cimmino, voditeljica CSR-a i inovacija u Yamamayu. Osnivačica Zaklade Libellule Insieme, dr. Paola Martinoni predstavila je misiju i djelovanje Zaklade, naglašavajući važnost prevencije, postoperativnog postupanja prilikom odabira prikladnog donjeg rublje koje jamči udobnost i sigurnosti.

Yamamay stoji uz žene već dvadeset godina, razumije njihove potrebe i pruža im podršku u svakoj fazi njihovog života. Ovo novo izdanje predstavlja još jedan iskorak u tom smjeru, donoseći opću dobrobit, izuzetnu udobnost, održivost i inovacije.” – izjavila je Barbara Cimmino, voditeljica CSR-a & Inovacija u Yamamayu

PR PR Foto: PR

Dr. Paola Martinoni, osnivačica Fondazione Libellule Insieme, s velikim entuzijazmom je prihvatila Yamamayev projekt pružanja snažnih prijedloga za poboljšanje dobrobiti i udobnosti žena tijekom preventivne i postoperativne njege i kontrolnih pregleda grudi. Grudnjak je dostupan u crnoj i nude bojama te se savršeno uklapa sa svim artiklima iz linije Principessa.

Proizvod je dostupan po cijeni od 49,95 €, a možete ga potražiti u Yamamay trgovinama i online na stranici.

PR PR Foto: PR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju