Kako nacrtati cat eye tušem? Koji je najbolji korektor za podočnjake? Kako popraviti “zažbukano” lice? Ovo su samo neka od deset najguglanijih pitanja u 2018. godini u svijetu vezanih uz šminku.

Ipak, najveći broj zainteresiranih zanimalo je kako se stavljaju umjetne trepavice na magnet. Ova vrsta trepavica unijela je pravu malu revoluciju u svijet make-upa. Ne samo da produbljuju i proljepšavaju pogled, već se puno lakše nanose od klasičnih umjetnih trepavica.

Kako bi se umjetne trepavice spojile s prirodnima koristi se mnogo jednostavniji i čišći magnet, zbog čega nema neugodnih ostataka ljepila oko očiju. Ovaj tip umjetnih trepavica može se opet i iznova koristiti, a u hrvatskim drogerijama poput dm-a ili Bipe mogu se kupiti po cijeni i od 51,90 kuna.

Lash On, Lash Off Volumizing Magnet Accent umjetne trepavice iz Essencea pričvršćuju se pomoću magnetske trake. Trepavice se pažljivo odvoje, a zatim se jedna traka pričvršćuje iznad gornjih trepavica, a druga ispod gornjih trepavica.

Magneti će držati umjetne trepavice spojene s prirodnima te podariti prirodan, ali intenzivan volumen. Make-up stručnjaci savjetuju da prirodne trepavice namažete crnom maskarom prije pričvršćivanja onih magnetnih kako bi razlika između dlačica bila što je moguće manje vidljiva.

Essence umjetne trepavice Lash On, Lash Off Volumizing Magne Accent umjetne trepavice prodaju se po cijeni od 51,90 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju