Prošlog mjeseca održao se prvi festival ljepote- Beautyfest, s kojim su istinski ljubitelji beauty svijeta došli na svoje. Među njima se istaknula Kozmetika Afrodita sa svojim fenomenalnim serumima koji se savršeno nadopunjuju i čine zaokruženu priču kada je u pitanju rutina njege kože.

Galerija Kozmetika Afrodita Kozmetika Afrodita Kozmetika Afrodita +7 Kozmetika Afrodita

"Predstavili smo se s hijaluronskom kiselinom koja nam služi za vlaženje kože, niacinamidom koji nam pokriva nekoliko problematika od kojih su neki i prištići, retinolom koji nam također pokriva i bore i prištiće i hiperpigmentacije, vitaminom C koji nam je izuzetno dobar protiv hiperpigmentacije i kao antioksidans kože. Kolagen za izgradnju i jačanje strukture i teksture kože i zaštitni faktor koji je obavezna beauty njega u svakoj rutini", objasnila nam je Patricia Blaženić iz Kozmetika Afrodita.
Kozmetika Afrodita Kozmetika Afrodita Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac
Kozmetika Afrodita ima cijelu paletu seruma koji se bave određenom problematikom na koži. Svaki od njih ima visoku koncentraciju kvalitetnih sastojaka koji se aktivno hvataju ukoštac s nepravilnostima na licu i tako nam pomažu da se riješimo tih malih nesigurnosti koje nam znaju upropastiti dan.

"Svoju beauty rutinu slažemo prema problematici, tipu i stanju kože. Orijentiramo se prema borama, hiperpigmentacijama ili prištićima. Beauty proizvode uvijek nanosimo od najlakše teksture prema najmasnijoj teksturi", objasnila je Patricia.

Kozmetika Afrodita Kozmetika Afrodita Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac

Osim toga, svoju ćemo rutinu slagati i prema problemu koji nam zadaje naviše glavobolje, istovremeno poštujući pravilo teksture proizvoda. Tako ćemo, recimo, u slučaju suhe kože koja nas zateže, svoju rutinu započeti s Afrodita Skin Specialist Hijaluronom koji će kožu dubinski nahraniti i navlažiti.

Kozmetika Afrodita Kozmetika Afrodita Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac

Ako nas more brige oko prištića ili pak hiperpigmentacije i neujednačenog tena, svoju rutinu započet ćemo Afrodita Skin Specialist Niacinamidom, a zatim nakon njega staviti hijaluronski serum. Kad smo već kod hiperpigmentacije, nju ćemo najbolje riješiti uz pomoć Afrodita Skin Specialist Vitamin C Anti-age seruma s 25 puta jačim učinkom djelovanja, koji će posvijetliti i ujednačiti ten te smanjiti vidljivost hiperpigmentacijskih pjega.

Kozmetika Afrodita Kozmetika Afrodita Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac

Ovaj će serum zaštiti kožu od oksidativnog stresa i posljedica štetnih utjecaja UVA i UVB zraka, a potiče i nastanak koži svojstvenog kolagena. Afrodita Skin Specialist Vitamin C Anti-age serum idealan je u dnevnoj rutini njege kože, gdje ga možemo nanijeti nakon hijaluronskog seruma.

Kozmetika Afrodita Kozmetika Afrodita Foto: Nova Studio / Pavao Bobinac

Ono što je vitamin C u dnevnoj njezi, to je retinol u noćnoj. Afrodita Skin Specialist Retinol.2 Pro-koncentrat je spoj retinoida nove generacije i bakuchiola, a namijenjen je svima onima koji traže naprednu i učinkovitu anti-age njegu. On će potaknuti proizvodnju kolagena i ojačati barijeru kože, a rezultat je zaglađena koža bez sitnih i dubokih bora i ujednačen ten. Ovaj moćan proizvod koristimo kao predzadnji korak u noćnoj rutini njege kože prije negoli ćemo nanijeti malo težu noćnu kremu i tako "zaključati" sve sastojke na licu.

Ono što nikako ne smijemo zaboraviti jest da jutro nakon korištenja ovih sjajnih, ali ujedno i malo jačih proizvoda trebamo kožu zaštititi visokim faktorom od štetnog utjecaja sunca. Čak i za oblačnog vremena, bitno je nanijeti zaštitni faktor kako ne bismo s nanesenim sastojcima napravili dodatnu štetu koži.

Tu u priču ulazi Afrodita Skin Specialist Spf 30 zaštitni serum koji pruža visoku razinu zaštite od UVA + UVB + IR zraka i plave svjetlosti te pomaže u sprječavanju fotostarenja i nastanku novih tvrdoglavih mrljica na licu.

Na našem prvom Beautyfestu imali smo prilike isprobati sve ove fenomenalne serume iz Kozmetike Afrodita i uvjeriti se u njihovo djelovanje. Sve to vrijeme tamo su bile prisutne i zaposlenice iz Afrodite koje su s nama rado podijelile savjete kako izgraditi svoju rutinu njege kože i odgoditi starenje te uživati u besprijekornom tenu koji ćemo s ponosom nositi.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Kozmetika Afrodita po najvišim profesionalnim standardima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju