Za 20. studenog najavljena je premijera crtanog filma "Snježno kraljevstvo 2", a sudeći prema interesu za trailere filma, nema nimalo sumnje da će i nastavak najgledanijeg animiranog filma svih vremena biti jako uspješan.

Galerija Ukras za bor u obliku princeze Else Ukras za bor u obliku princeze Else Ukras za bor u obliku princeze Else +0 Ukras za bor u obliku princeze Else

To znači da je pred nama razdoblje u kojem će princeza Elsa i ostali likovi Disneyeva crtića biti posebno popularni - među najmlađima, ali i među odraslima. 

Istovremeno, bliži nam se i blagdansko razdoblje. Samo nekoliko dana nakon premijere filma počinje advent, a tada će i oni najstrpljiviji polako krenuti s pripremama za Božić.

Kada je u pitanju blagdansko ukrašavanje doma, jedna od ključnih stavki je božićno drvce, a ako ste vi i vaši najmlađi ukućani fanovi Else vaše drvce može biti ukrašeno u duhu Snježnog kraljevstva.

Ukras za bor u obliku princeze Else Ukras za bor u obliku princeze Else (Foto: amazon.com)

Na Amazonu je, naime, moguće naručiti ukras za drvce u obliku princeze Else odjevene u njezinu prepoznatljivu plavu haljinu sa šljokičastim detaljima. Figurica se na drvce vješa pomoću satenske vrpce, a cijena ukrasa je 12,95 dolara (80,49 kn).

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju