Ovo je vježba uz koju ćete targetirati noge, guzu i struk, sve ključne zone zaslužne za postizanje zavidne linije plesačice. Uz savjete naše trenerice Nine naučite kako je pravilno izvesti i do kraja našeg Fit izazova zavolite vježbanje.

Galerija Vježba - čučanj poskok Vježba - čučanj poskok Vježba - čučanj poskok +2 AFRODITA

Krenuti s treningom ne mora biti teško kad vas svakog dana čeka jedna nova vježba u izazovu u kojem niste sami. Ako želite biti u top-formi, pridružite nam se u izvođenju vježbi koje je pripremila naša trenerica Nina i tijelo će vam biti zahvalno. Danas je na redu čučanj poskok.

VJEŽBA – ČUČANJ POSKOK

Izvodite čučnjeve tako da u skoku radite rotaciju na lijevu pa desnu stranu naizmjence. Oslonac je na punim stopalima, leđa neka vam budu čvrsta i stabilna, trbuh stisnut. U čučnju koljena moraju biti u ravnini gležnja. Udah u čučnju, izdah u poskoku. Vježbu izvodite 45 sekundi.

Vježba - čučanj poskok Vježba - čučanj poskok Foto: Nova Studio/Pavao Bobinac

Kad su rezultati brzo vidljivi, motivacija samo raste. Zato uz vježbanje pripazite na prehranu i unos tekućine, ali ne zaboravite ni na njegu kože. Ubrzati cijeli proces mogu i specijalizirani proizvodi poput AFRODITA PROFESSIONAL ANTICELLULITE BODY SLIMMING Anticelulitnog gela s učinkom hlađenja, koji potiče uklanjanje toksina i detoksikaciju kože, smanjuje zadržavanje vode u tijelu i ubrzava topljenje masnoća te smanjuje debljinu masnog tkiva. Ovaj se gel pokazao korisnim i za gubitak centimetara na području bedara, trbuha i bokova, a usto pojačava cirkulaciju krvi u koži i osjetno smanjuje izgled narančine kože.

AFRODITA AFRODITA Foto: Nova Studio

Još jedna krema koja vam može pomoći kod čvrstoće kože i njezine teksture jest AFRODITA PROFESSIONAL ANTICELLULITE BODY SHAPING Krema za oblikovanje i učvršćivanje. I dok ANTICELLULITE BODY SLIMMING možete nanijeti prije treninga, ova se krema nanosi nakon vježbanja, a odabranom kombinacijom ekstrakata amazonskih biljaka potiče regeneraciju oštećenog vezivnog tkiva, stvaranje kolagena i elastina te obnavlja zalihe vlage u koži. Posebno zamjetne rezultate pokazuje svakodnevnom primjenom u kombinaciji s BODY SLIMMING gelom i FAT BURNING kremom.

AFRODITA AFRODITA Foto: Nova Studio

Afrodita preporučuje kombiniranu upotrebu sva tri proizvoda jer će upravo kombinacija učinaka grijanja i hlađenja te večernja učvršćujuća njega donijeti odlične rezultate. To znači da proizvod koristite naizmjenično: prvi dan proizvod za grijanje, drugi dan za hlađenje, a navečer, nakon osvježenja pod tušem, počastite se Body Shaping čudotvornom kremom za oblikovanje i učvršćivanje.

Želite li u 21 dan postati bolja verzija sebe, uključite se u naš Fit izazov. Odvojite vrijeme za sebe, vježbajte i zajedno usvojimo zdrave navike.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Afrodita po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju