Softball Kamp će se održati na Jarunu na Softball Centru Princ Zagreb (Ribički prilaz 2) 16.06.2018. do 21.06.2018. Na kampu će sudjelovati 40-tak djece starosti 08 - 13 godina (2009 - 2005 godište) s područja Grada Zagreba. Cilj projekta je omogućiti djeci zanimaciju u prirodi poslije završetka školske godine.

Program će kombinirati sportske aktivnosti - treninge i utakmice karakteristične za softball, te između sportskih aktivnosti i druge zanimljive radionice (u hladu).

Svakom djetetu bit će osiguran ručak na terenu, te užina. Na poklon će dobiti majicu za uspomenu. Cijena cijelog kampa je 350 kn u koju je uključeno – ručak i užina svih 6 dana, stručno vodstvo i pedagoški nadzor, edukativne, kreativne i sportske aktivnosti, majica, razni pokloni naši partnera i donatora, sva potrebna oprema za kamp.

Treneri koji provode kamp su kvalificirani treneri softballa i volonteri koji su uključeni su Volonteri Softball Kluba Princ – koji su na Europskoj volonterskoj Službi godinu dana u klubu.

Program u kampu vašoj djeci omogućava nezaboravan provod tijekom kojeg će se upoznati s novim sportskim, umjetničkim i drugim aktivnostima, razviti snažna i trajna prijateljstva, unaprijediti komunikacijske vještine uz uvažavanje različitosti te doživjeti nezaboravno ljeto!

Ako imate dijete 08 - 13 godina i zanima ga drugačiji sport, javite se na mail: info@softball-princ.hr ili nazovite na 091 519 8900.

Za više informacija pogledajte web stranicu: www.softball-princ.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju