Nove kolekcije nestrpljivo očekujemo i zbog haljina koje će se nositi u nadolazećoj sezoni. Možda je još prehladno da ih nosimo, ali sigurno nije prerano provjeriti ponudu i izabrati omiljeni model.

Galerija Haljine iz novih kolekcija za posao i druženje nakon posla - 12 Haljine iz novih kolekcija za posao i druženje nakon posla - 3 Haljine iz novih kolekcija za posao i druženje nakon posla - 11 +9 Topshop, 415 kn

Highstreet
brendovi predstavili su nove modele haljina za proljeće, a i za nadolazeću sezonu pripremili su modele koji će biti odličan izbor za posao i druženje s dragim ljudima nakon radnog vremena.

Iz najnovijih kolekcija izdvojili smo haljine koje laskaju ženskoj figuri bez obzira na to nosite li XS ili XL veličinu. Nose se uzorci, geometrijski, cvjetni, točkice, kao i retro stil koji podsjeća na haljine kakve su nosile naše mame.

Haljine iz novih kolekcija za posao i druženje nakon posla - 5 Mango, 349,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Ponudu haljina u kojima će odlazak na posao biti ljepši, cjenovnog ranga od 169,90 do 635 kuna pogledajte u fotogaleriji.

Osam štikli u žutoj boji zbog kojih zaboravljamo na druge modele +0 Štikle u žutoj boji

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju