U utorak 6. veljače u klubu Booksa za 10 kuna možete uzeti knjigu po svom izboru ili više njih. Isto tako, ako imate knjige koje biste voljeli proslijediti drugima, svakako ih donesite i usrećite nekog knjigoljupca

U klubu Booksa prikupilo se cijelo mnoštvo odličnih naslova - od proze (klasike i šarolikih novih izdanja), domaće i prevedene poezije do proze na engleskom, njemačkom, francuskom i talijanskom, stručnih knjiga (lingvistika, teorija i povijest književnosti, prirodne znanosti…), knjige o vizualnim umjetnostima te knjiga za djecu i publicistike.

U utorak, 6. 2. od 16:00 do 21:30 sati možete za 10 kuna predložene donacije odabrati knjigu (ili više njih) i odnijeti je kući. Oni koji se i učlane u klub Booksa (članarina iznosi 10 kn i traje godinu dana) dobit će na poklon knjigu "8 metara knjiga", u kojoj poznata književna imena opisuju kako su nastale i na što nalikuju njihove biblioteke.

Svi vi koji imate višak knjiga (izuzev enciklopedija, leksikona, udžbenika, priručnika i časopisa), slobodno se javite na booksa@booksa.hrili na 01/ 4616 124.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju