S ljetom iza ugla i temperaturama koje i u hladu ponekad dosežu visokih 30 stupnjeva, jedva smo dočekali uskočiti u lepršave haljinice koje će ljetne vrućine na gradskom asfaltu učiniti podnošljivijima. Tako su ulice već sada preplavile mini, midi i maksi haljine u raznim bojama i dezenima koje nikada ne izlaze iz mode.

Galerija Europa92 Europa92 Europa92 +12 Europa92

Kako ljetnih haljinica nikada nije dovoljno, svake godine odlazimo u nabavku novih kako bi obnovili svoj ormar, ali i bili u tijeku s najnovijim trendovima. Od traper haljina i pamučnih košulja-haljina do onih potpuno lepršavih – želimo ih imati sve. Iako izbora u high street trgovinama ima na pretek, mi smo se odlučili za Europa92, trgovinu koja se može jednako pohvaliti modernim uzorcima i krojevima koliko i kvalitetnim materijalima. Njihova trgovina obiluje raznovrsnim haljinicama punim boja, volana i raznih stilova poznatih brendova Salsa, Scotch & Soda, ali i AD Twenty – hrvatskim brendom čiji se modeli mogu ekskluzivno nabaviti u Europa92.

I dok ćemo midi i maksi haljine većinom birati za svakidašnje, neobavezne prigode jer nam omogućuju da se bezbrižno krećemo gradom bez straha da će nam se haljina podići, one mini ćemo češće odabirati za večernje izlaske kada želimo istaknuti svoje adute. Ipak, svaku od ovih haljina lako možemo pretvoriti u dnevnu ili večernju kombinaciju uz pomoć raznih modnih dodataka, kao i komada obuće koju ćemo staviti na noge.

Europa92 Europa92 (Foto: PR)

Haljine svih dužina danas se lako nose na tenisice, sandale, espadrile i visoke potpetice. Međutim, poznati svakodnevno formiraju trendove i inspiriraju nas svojim zanimljivim kombinacijama. Tako mini i midi haljinice s tenisicama i visokim čarapama do gležnja trenutno uživaju veliku popularnost čak i onda kada se živa na termometru penje u neugodne visine. No, oni koji se odupiru tom trendu lako tenisice mogu zamijeniti za sandale na remenčiće koje će jednako komplementirati svakoj haljinici, ali i vizualno izdužiti noge.

Iako se svake sezone trendovi mijenjaju, ljetne haljinice su uvijek in. U njima se osjećamo ugodno, ženstveno i romantično, ali i lakše podnosimo nesnosne vrućine koje su već sada u punom jeku. Kako bi nam ljeto bilo ugodnije, važno je birati lagane, ali kvalitetne materijale koji će omogućiti da koža diše. Takve ćemo lako pronaći u Europa92 trgovini koja će lako zadovoljiti i one najzahtjevnije među nama. Neovisno o tome koji stil njegujemo - klasiku, boho, romantični ili nešto treće, možemo biti sigurni da će tamo svatko pronaći komad baš za sebe u kojem će ponosno prošetati gradskim ulicama.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Europa92 po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju