Ulazna vrata stvaraju snažan dojam o nečijem domu, a nezaobilazan dio toga je i otirač koji mnogo toga može reći o vlasniku.

Osim što štite dom od vanjskog unosa nečistoća i bakterija, otirači mogu biti i sjajan dodatak domu. Personalizirani otirači već su neko vrijeme hit i na našem tržištu,između ostalog i zahvaljujući brendu Shiny Stuff dizajn.

U njihovoj se ponudi mogu naći juteni otirači za uistinu svačiji ukus, a ono što se posebno izdvaja je smisao za humor vidljiv u gotovo svakom detalju.

Iako u ponudi ima i onih uobičajenijih s natpisima poput Dobro došli ili imenom određene obitelji koja stanuje iza konkretnih zatvorenih vrata, našu su pažnju zaokupili oni koji iskaču svojom dovitljivošću.

Tako se tu mogu naći otirači s natpisima poput:

Uđi ako možeš reći škafičkafnjak.

Ključ je ispod otirača.

Imaš mišiće da otvoriš vrata.

Još se stigneš predomisliti.

Posebno zanimljiv i ujedno vrlo praktičan otirač je onaj koji nas na izlasku iz doma podsjeća na sve ono što moramo napraviti netom prije odlaska – provjeriti imamo li ključ, naočale, mobitel i novčanik sa sobom te jesmo li isključili peglu.

Dakako, mislilo se i na ljubitelje kućnih ljubimaca pa se tako tu može naći i natpis Obrišite svoje šapice. Nije se zaboravilo ni na kultne rečenice iz filmova koje su vezane uz ulazak na određena mjesta pa je tako tu svoje mjesto našla izjava iz Gospodara prstenova - You shall not pass.

Svaki otirač može se personalizirati, pa možete imati onakav kakav nema nitko u vašem susjedstvu.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju