Najlakši način za isticanje naše osobnosti i onog najboljeg na nama svakako je odabir pravog nakita, uz koji ćemo lako i bez riječi ispričati o sebi sve što želimo.

Galerija Argentum Argentum Argentum +5 Argentum

 Vrijeme blagdana i slavlja najbolji je i najsvečaniji period godine u kojem se lako možemo poigrati s kombinacijama nakita kojima ćemo istaknuti svoju osobnost i stil bez skretanja pozornosti sa svojeg modnog izričaja.

Odvažnost i snaga kriju se u detaljima

Srebrni nakit pravi je elegantni saveznik s kojim ne možemo pogriješiti i uz koji ćemo lako zaokružiti cijelu priču. Kvalitetan komad uvijek je pametna investicija koja traje vječno, a Argentum u svojoj bogatoj blagdanskoj ponudi nudi bezvremenski nakit za sve generacije kojim ćete pokazati tko ste ili što tek želite biti.

Snaga jednostavnih modnih detalja krije se u njihovu značenju i prilici da se zahvaljujući njima sjećamo svih onih važnih životnih trenutaka koje su obilježili. Zbog toga su naušnice, ogrlica, narukvica ili prsten dragocjeni i nenadmašivi pokloni uz koje se prisjećamo trenutaka koji su nas odredili i pomogli nam da danas budemo ono što jesmo.

Argentum Argentum Foto: Argentum  

Siguran saveznik koji pažljivo priča najvažnije priče

Nakit koji biramo naš je saveznik uz kojeg drugima lako i jednostavno, na suptilan i nenametljiv način, možemo ispričati priču o nama. Idealan je poklon jer se lako može kombinirati uz bilo koji outfit u svim prigodama. Naizgled jednostavne modne kombinacije pravi komad nakita koji pristaje uz našu osobnost može učiniti toliko posebnima jer mu osoba koja ga nosi daje pravo značenje. Zbog toga se, u bilo kojem trenutku i bez dodatnog povoda, može osjećati odvažno i posebno.

Bez obzira na generaciju kojoj pripadate i životni stil koji njegujete, u Argentumu možete potražiti idealne poklone za svoje bližnje kojima ćete im pokazati koliko vam znače i zbog kojih će vas se sjetiti u svakoj prilici. Imajte na umu da poklanjate vrijedan dar s trajnom vrijednošću koji nikad neće izaći iz mode i čija će sentimentalna obiteljska vrijednost rasti iz generacije u generaciju.

Kako biste godinu na izmaku zaokružili u velikom stilu i zahvalili sebi na svemu što ste uspješno prebrodili, poklonite sebi maleni znak pažnje s kojim ćete uvijek znati koliko je vaša unutarnja snaga beskrajna.

Argentum Argentum Foto: Argentum



Srebrni nakit gotovo nikada ne silazi s liste želja

Bilo da se radi o decentnoj ogrlici, klasičnim naušnicama, prstenu ili satu, komad srebrnog nakita, iza kojeg se krije vrijedna i važna priča, poklon je koji nikad ne silazi s liste želja. Pitanje je samo kako se u bogatoj Argentumovoj ponudi odlučiti samo na jedan komad.

Kad zasjamo s određenim komadom nakita koji ponosno nosimo, pokazujemo svoje životne uspjehe i sve ono što nas je na našem putu odredilo i oblikovalo. Uz odabir pravog nakita iz Argentuma na suptilan način najavite sve svoje pothvate, želje i nadanja, izrazite se komadom nakita koji će trajati vječno. Sve što nosite s ponosom istaknite i nesputano pokažite svijetu snagu i autentičnost koja se u vama krije.

 

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Argentum po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju