Bob je, već je svima poznato, jedna od frizura čiju popularnost već nekoliko godina niti jedna frizura ne može narušiti. Moderna, a istovremeno elegatna frizura koju je lako održavati omiljena je mnogim ženama.

Njezina svestranost je, pak, razlog zbog kojeg je biraju i mnoge slavne dame, a dobra vijest za sve "vlasnice" bob frizure je ta da će se nositi i u godini pred nama.

Da vam ova frizura ne bi dosadila, možete je stilizirati na razne načine što su svojim pojavljivanjima na crvenom tepihu dokazale i brojne holivudske zvijezde i druge slavne dame.

Bez obzira imate li već bob ili vam je šišanje tek u planu, dobro će vam doći ovih sedam načina na koji ga možete stilizirati tako da vam nikad ne dosadi.

Slika nije dostupna "Nevidljivi slojevi": Moderna verzija popularne frizure koja ističe jagodice

Frizura koja nepogrešivo pristaje ženama iznad 30 godina - 3 Čak i kad je "neuredna": Frizura koja nepogrešivo pristaje ženama u 30-ima

1. Kosa iza uha

Za ovu frizuru trebat će vam pegla za kosu, u slučaju da vaša kosa nije ravna, i jednostavan potez rukom. Kosu poravnajte, napravite razdjeljak po sredini i kosu s obje strane zabacite iza uha.

2. Bob zalizan unatrag

Kosu je moguće maknuti s lica i zabaciti unatrag i kada imate bob. Najbolji dokaz za to je frizura glumice Tiffany Haddish na nedavno održanim Zlatnim globusima. Isfeniranu kosu začešljate prema natrag i učvrstite je lakom za kosu ili drugim sredstvom koje koristite.

3. Valovi iz doba zlatnog Hollywooda

U danima kada se želite osjećati posebno ženstveno, vašu kosu uvijte u valove i dajte joj dašak starog Hollywooda, poput glumice Joey King. Jednu stranu kose također možete staviti iza uha ili s lica maknuti pomoću lijepe kopče za kosu.

4. Povratak u 60-e

Prilikom ravnanja kose vrhove izvucite blago prema van, napravite razdjeljak sa strane i dio kose stavite iza uha, baš kao glumica Reese Witherspoon na dodjeli Zlatnih globusa 2020.

Slika nije dostupna Kosa mijenja sve: Frizure slavnih dama na početku i kraju desetljeća

Slika nije dostupna "Nova Rachel": Frizura Jennifer Aniston koja bi mogla nadmašiti klasik iz 90-ih

5. Niski rep

Tko kaže da ako imate bob ne možete nositi zavezanu kosu? Ako svi vaši slojevi nisu dovoljno dugi za vezanje, to nije problem. Dio koji "pobjegne" iz gumice stavite iza uha ili pričvrstite pomoću ukosnica.

6. Lagani valovi

Još jedna opcija su blagi valovi kakve nosi i glumica Jennifer Lawrence. Ova ženstvena frizura idealna je za svaki dan, ali i neke svečanije prigode.

7. "Sirovi" bob

Opcija koju ne smijete zanemariti je vaša prirodna kosa, bez previše promjena i intervencija. Ukoliko napravite razdjeljak sa strane dobit ćete na volumenu, a vaša prirodna kosa sigurno će izgledati sjajno kao u slučaju glumice Gugu Mbathe-Raw.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju