Advent u Samoboru prošle je godine bio jedan od najposjećenijih i najveselijih pa i od novog ne očekujte ništa manje.

Galerija Advent u Samoboru - 5 Advent u Samoboru - 2 Advent u Samoboru - 3 +2 Advent u Samoboru

Smisleno je koncipiran i povezan, ništa nije dislocirano što vam daje priliku da ležerno uživate u sadržaju i cjelovitom pogledu na Advent dok slušate koncerte na otvorenom, kližete i pijete omiljeno piće.

Advent u Samoboru službeno počinje 26. studenog programom na pop up klizalištu i koncertom Matije Cveka, a dan kasnije nastupa klapa Dišpet.

Spektakularan program za cijelu obitelj očekuje vas na pop up klizalištu koje je ove godine još veće. Nakon službenog otvorenja ovog vikenda, svakim danom u prosincu Samobor će biti sve življi i šareniji. Očekuje vas raznolik i bogat program, a moći ćete uživati i u koncertima grupe Pavel, Vesne Pisarović, Jacquesa Houdeka, Domenike i mnogih drugih.

Advent u Samoboru - 2 Advent u Samoboru (Foto: Edin Tuzlak)

Za djecu smo pripremili program na ledu i posebnu vožnju najmanjim vlakom kojim upravlja ni manje ni više nego Djed Božićnjak. Tradicionalno imamo i doček Nove godine u podne što naši posjetitelji ne propuštaju jer je to najbolje zagrijavanje za ono što slijedi u ponoć, poručila je direktorica TZ Samobora Ivana Kokot.

Od Trga kralja Tomislava do trga Matice Hrvatske pa sve do pop up klizališta put će vam obasjavati božićne lampice i bezbroj raskošnih ukrasa te sjajnih niti koje simboliziraju povezanost među ljudima.

Svaki photo point i adventski detalji posebni su sami za sebe, a zajedno čine veličanstvenu cjelinu koja će vam uljepšati duge prosinačke večeri.

BAŠ NAŠ Advent: Najšarmantniji dio Zagreba bit će pun vrhunske zabave i dobre hrane BAŠ NAŠ Advent vraća se na Gornji grad - 7 BAŠ NAŠ Advent vraća se na Gornji grad - 1 BAŠ NAŠ Advent vraća se na Gornji grad - 3 +6 BAŠ NAŠ Advent vraća se na Gornji grad - 2

Gradonačelnica Petra Škrobot vjeruje da će Samobor i ove godine biti prepoznat kao ugodna destinacija za slavljeničke dane te svima šalje pozivnicu:

Provedite vrijeme sa svojom obitelji i prijateljima u intimnoj atmosferi grada Samobora koji poput pravog adventskog kalendara nudi bezbroj iznenađenja.

Advent u Samoboru - 3 Advent u Samoboru (Foto: Edin Tuzlak)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju