Zadar je ovog vrućeg vikenda izgledao poput prave modne piste, a street style kombinacije najavile su početak ljeta koje nam stiže za deset dana. Jedna zadarska street stylerica pozornost je naročito privukla odabirom obuće u boji koja savršeno naglašava preplanuli ten.

Galerija Ulična moda u Zadru - 11 Ulična moda u Zadru - 10 Ulična moda u Zadru - 17 +14 Street stylerica iz Zadra nosi štikle iz Bershke fluorescentno zelene boje

Zvijezda street stylea tamnokose djevojke iz Zadra bile su štikle minimalističkog dizajna, ali vrlo upečatljive fluorescentno zelene boje. Sandale iz trgovine Bershka imaju visoku pravokutnu potpeticu te remenčiće, a zbog svoje efektne, baš ljetne boje sjajno naglašavaju i preplanulu put.

Ulična moda u Zadru - 10 U kombinaciji zadarske street stylerice štikle su glavna zvijezda (Foto: Zvonko Pavic/Cropix)

Uz takve "dominantne" štikle najbolje pristaju jednostavni odjevni komadi, a zadarska street stylerica kombinaciju je složila od svijetlo plavih traperica mom-kroja s visokim strukom i nogavicama dužine do iznad gležnja, uske bijele majice bez rukava i kratkog bijelog prsluka sa zgodnim cvjetnim vezom.

Street stylerica iz Zadra nosi štikle iz Bershke fluorescentno zelene boje Street stylerica iz Zadra nosi štikle iz Bershke fluorescentno zelene boje (Foto: www.aboutyou.hr)

Fluorescentne sandale kombinirala je s torbicom iste boje, a od modnih dodataka nosila je i sunčane naočale s okvirima u obliku romba te elegantne okrugle naušnice.

Bijeli lak na noktima dao je još malo ljetnog štiha street style kombinaciji zgodne dame iz Zadra.

Ulična moda u Zadru - 16 Ulična moda u Zadru (Foto: Zvonko Pavic/Cropix)

Mlada dama Zagrebom je prošetala u natikačama od 26 eura koje Hrvatice obožavaju nositi Šetnja Zagrebom u ružišastoj haljini i smeđim hit natikačama Šetnja Zagrebom u ružišastoj haljini i smeđim hit natikačama Haljina  u boho stilu  je ukrašena takozvanim kićankama +2 Ove natikače su već godinama nezaobilazan prizor na gradskim ulicama

Zagrebački street style: Lijepa brineta u najpoželjnijem komadu sezone Street style izdanje iz Zagreba sa sakoom u boji sezone Torba Vivienne Westwood Odjevni komadi i dodaci u crvenoj boji apsolutni su hit sezone +2 Ležerno street style izdanje ljepotice sa zagrebačke špice

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju