Portal Zadovoljna.hr s ponosom je predstavila 28 polaznica druge generacije Zadovoljna akademije u Caféu Gymnasium u Zagrebu.

Galerija Zadovoljna akademija 2018. - 14 Zadovoljna akademija 2018. - 15 Zadovoljna akademija 2018. - 13 +10 Zadovoljna akademija 2018. - 10
Danas, kada upoznajemo novu generaciju polaznica Zadovoljna akademije, nemamo samo riječi ohrabrenja već i dokaz da znanje, zajedništvo i hrabrost zaista donose rezultate. U procesu učenja naše polaznice savladavale su lekcije, ali i vlastite nesigurnosti te dobivale samopouzdanje, samostalnost, radna mjesta i brojne razloge zbog kojih nastavljaju učiti i dalje.

Bez obzira jesu li se posvetile knjigovodstvu, web dizajnu, krojenju ili šminkanju otvarale su prilike sebi i drugima i pokazale da se može. I kada se obaveze brojne. I kada gradivo nije lako. I kada ti se okolina ismijava jer učiš u toj dobi svoga života,
ovim riječima se Tihana Korać, urednica portala Zadovoljna.hr obratila prisutnima na predstavljanju 28 žena koje su osvojile edukaciju u drugoj sezoni Zadovoljna akademije. Zadovoljna akademija 2018. - 12 Tihana Korać, urednica portala Zadovoljna.hr Foto: Tatjana Bukvić / léTIM

Na natječaj koji je trajao od 27. kolovoza do 18. rujna 2018. godine pristiglo je gotovo 3000 prijava iz svih krajeva Hrvatske, pa čak i inozemstva.

Portal Zadovoljna.hr i partneri Otvoreno učilište Algebra, Učilište Studium, Učilište Lovran, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, Talijanska škola mode i dizajna Callegari, Škola stranih jezika Vodnikova te Gastronomadi ove su godine dodijelili čak 28 besplatnih edukacija u 11 hrvatskih gradova.

Zahvaljujući Zadovoljna akademiji Vlatka Mijić i Tanja Karakaš pohađat će edukaciju za Voditeljicu izrade i provedbe projekata EU fondova. Prvi stupanj njemačkog jezika svladat će Edita Ćupudrija, Matea Markiš i Blaženka Nađ, a tečaj stranog jezika dobile su i Ivana Geto te Sanja Bionda.

Edukaciju za turističkog vodiča proći će Lidija Ožić Bašić i Jelena Stričak, dok će Gordana Čorlukić i Margarita Vržina ići na tečaj za voditeljicu turističke agencije.

Ivana Horvat završit će školu kuhanja za početnike, a Kristina Tesanović tečaj za jednostavne poslove u zanimanju kuhar.

Petra Pelajić će završiti edukaciju za dizajn interijera, Kristina Bajto za modni dizajn, a Željka Sokač za vizažisticu.

Anna Nikolac i Jelena Vivoda Pifar bit će wellness terapeutkinje, Renata Mihatović će završiti edukaciju za maserku kupeljarku, a Mia Papazović za kozmetičku njegu. Zadovoljna akademija 2018. - 5 Polaznice prve generacije Zadovoljna akademije (Foto: Tatjana Bukvić / léTIM)

Jelena Holenko Pirc, Mateja Glavaš i Slavica Grgić su dobile edukaciju za grafičku dizajnericu, Mia Ćaćić za web dizajnericu, Kristina Sporiš za specijalisticu digitalne fotografije i obrade, a Maja Ćuk, Marina Subotić i Mija Rakarić za specijalisticu internetskog marketinga.

Na putu prema ostvarivanju svog sna polaznicama druge generacije Zadovoljna akademije pomagat će mentori s kojima su imale prilike družiti se u opuštenoj atmosferi Caféa Gymnasium u Zagrebu.

Mia Biberović je izvršna urednica i partnerica u Netokraciji, te je mentorica smjera digital na Zadovoljna akademiji. Poznati frizer s bogatom inozemnom karijerom Mijo Majhen mentorirat će dobitnice tematskog smjera Ljepota. Vlasnica slastičarnice "Amélie" Žakline Troskot mentorica je smjera gastro i turizam, a dizajnerica Ogi Antunac smjera Mode i dekora.

Ovogodišnje polaznice Zadovoljne akademije imale su prilike družiti se i s vlasnicom prve majstorske pekarnice "Korica“ Ivanom Urem Marohnić koja će biti mentorica smjera Poduzetništo, a hrvatska prevoditeljica Kristina Kruhak mentorirat će polaznice smjera Strani jezici.  Zadovoljna akademija 2018. - 3 Drvo crvenog javora Zadovoljna akademija Foto: Tatjana Bukvić / léTIM

U sklopu druženja Zadovoljna akademija je posadila i drvo crvenog javora u Klaićevoj ulici, pokraj kojeg se nalazi klupica Zadovoljne.hr.

Kako bi naša ideja rasta doslovno rasla i oživjela, odlučili smo zasaditi jedno drvo. Želimo da crveni javor, bude simbol našeg zajedništva, truda i vjerovanja u bolju budućnost, zaključila je Tihana Korać na druženju.

Kako je proteklo predstavljanje 28 polaznica Zadovoljna akademije, pogledajte u našoj fotogaleriji, te u prilogu iz Dnevnika.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju