Nakon prve i više nego uspješne sezone, Zadovoljna akademija ide dalje. Druga sezona projekta na koji se mogu prijaviti žene diljem Hrvatske i osvojiti edukacije koji im mogu promijeniti život, najavljena je u odličnoj atmosferi na druženju u čarobnom ambijentu zagrebačke La Grme.

  Galerija Ogi Antunac Inspirativna poruka povodom predstavljanja nove sezone projekta Zadovoljna akademija Martina Vasilj, lanjska dobitnica edukacije na Zadovoljna akademiji za web-dizajnericu +10 Predstavljanje nove sezone 'Zadovoljna akademije'

Gošća na druženju portala Zadovoljna.hr koje je okupilo brojne inspirativne žene, bila je i modna dizajnerica Ogi Antunac koja će u drugoj sezoni Zadovoljna akademije imati ulogu mentorice smjera dekor i moda. Zadovoljna akademija daje priliku ženama da promijene svoj život, prihvate nove izazove i rade ono što zaista vole, a sličan životni put imala je i Ogi Antunac.

Malo ljudi zna da sam ja bila studentica prava i onda sam na trećoj godini fakulteta odlučila da to nije moj poziv, da je moj poziv dizajn. Godinu dana sam se znojila, mučila i crtala da upišem dizajn i to mi je na neki način obilježilo život, kaže Ogi te dodaje da bi kao mentorica Zadovoljna akademije polaznicama htjela ponuditi ideju da ako nešto jako vole, ako ih nešto jako zanima, da se mogu time baviti, da je to moguće. Da je zaista moguće potvrđuje i Martina Vasilj, polaznica Zadovoljna akademije u sezoni 2017/18.

Gošća na druženju portala Zadovoljna.hr koje je okupilo brojne inspirativne žene, bila je i modna dizajnerica Ogi Antunac koja će u drugoj sezoni Zadovoljna akademije imati ulogu mentorice smjera dekor i moda

Na Zadovoljna akademiji naučila sam puno toga i to znanje pomoglo mi je da dobijem novi posao vezan za web dizajn, dizajniranje web stranica i društvene mreže. Zadovoljna akademija omogućila mi je da se zaposlim na novom radnom mjestu na kojem sam, naravno, sad zadovoljna, s osmjehom govori Martina.

Veliki party u zagrebačkoj La Grmi nisu propustile ni čitateljice portala Zadovoljna.hr. Uživajući u prefinim zalogajima i divnoj atmosferi, otkrile su nam kako smatraju da je Zadovoljna akademija odlična ideja.

Mislim da je stvarno pohvalno što jedan portal za žene kao što je Zadovoljna.hr ima ovakvu vrstu edukacije gdje žene mogu napredovati. Ženama se na taj način otvara jedan prostor, jedan portal gdje mogu promijeniti i unaprijediti svoj život i biti sretne, zaključile su Tea i Petra, čitateljice portala Zadovoljna.hr.

Inspiracija je ono što nas pokreće, pa smo se i našem partyju potrudili biti inspirativni. Drveće smo ukrasili nadahnjujućim porukama koje vas također mogu potaknuti da se prijavite na Zadovoljna akademiju kada sredinom kolovoza krenu prijave.

Promjena nastane kada val shvati da je more.

I zato drage naše, ne bojte se biti hrabre, drugačije i spremne na velike stvari i promjene!  

Predstavljanje nove sezone \'Zadovoljna akademije\' - 10 Tim projekta 'Zadovoljna akademije' predvođen Tihanom Korać, idejnom začetnicom projekta i urednicom portala Zadovoljna.hr (Foto: Sandro Sklepić)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju