Nova sezona Zadovoljna akademije predstavljena je na opuštenom i ugodnom druženju u predivnom ambijentu zagrebačke lokacije La Grma. Uspješne žene iz javnog života, prošlogodišnje dobitnice edukacija na Zadovoljna akademiji, poznate glumice, lifestyle blogerice okupile su se na druženju portala Zadovoljna.hr, okupljanju žena koje svojim pričama mogu poslužiti kao inspiracija.

Galerija Predstavljanje nove sezone \'Zadovoljna akademije\' - 20 Predstavljanje nove sezone \'Zadovoljna akademije\' - 15 Predstavljanje nove sezone \'Zadovoljna akademije\' - 12 +19 Predstavljanje nove sezone 'Zadovoljna akademije'

Brojka od gotovo 3200 dobivenih prijava za Zadovoljna akademiju prošle godine dokazuje da interes za učenjem postoji, ali zbog različitih društvenih okolnosti ono pada u drugi ili treći plan. Prijave za novu sezonu Zadovoljna akademije kreću na ljeto, odnosno sredinom kolovoza, najavila je Tihana Korać, glavna urednica portala Zadovoljna.hr, novu sezonu projekta Zadovoljna akademija, na koju se mogu prijaviti žene diljem Hrvatske.

Nastavak uspješnog projekta Zadovoljna akademije predstavljen je uz ležerno i lijepo druženje u zagrebačkoj La Grmi, kojem je prisustvovala i psihoterapeutkinja Jelena Bićanić, koja je održala inspirativan govor.

Brojka od preko 3200 dobivenih prijava za Zadovoljna akademiju prošle godine dokazuje da interes za učenjem postoji, ali zbog različitih društvenih okolnosti ono pada u drugi ili treći plan.

--Tihana Korać, urednica portala Zadovoljna.hr

Početak projekta Zadovoljna akademije lani donio je nova uzbuđenja i izazove jer se u projekt posvećen cjeloživotnom učenju žena krenulo vrlo srčano i entuzijastično.

Nismo ni same znale što možemo očekivati i je li to i našim čitateljicama jednako zanimljivo i uzbudljivo kao i nama, prisjetila se Tihana Korać. Tri tjedna nakon početka projekta stiglo je gotovo 3200 prijava žena iz cijele Hrvatske, u dobi od 18 do 65 godina, koje su vjerovale da su učenje i rad na sebi bitan dio svake faze našeg života.

Zadovoljna akademija: Predstavljanje nove sezone uz brojne osobe iz javnog života Tara Rosandić Maja Bajamić Ogi Antunac +11 Ivana Paradžiković

Tada smo dobili vrlo jasnu i glasnu potvrdu da se još uvijek vjeruje da znanje otvara mnoga vrata. To nam je potvrdilo i naših 15 polaznica prve generacije Zadovoljna akademije. Osim što su bile visoko motivirane i marljive, međusobno su se povezale te pružajući podršku jedna drugoj, stvorile svoju malu zajednicu solidarnosti i pozitive.

Nudile su si poslove i još uvijek se dogovaraju poslovne suradnje, a neke od njih dobile su, odnosno zaslužile nove poslove upravo zbog završenih edukacija. Svaka čast curama i pravi su uzor generaciji koja dolazi
, poručila je Tihana Korać zahvalivši se svima onima koji su pomogli u realizaciji projekta, kao i svima onima koji svojim uspjesima, životnim vrijednostima i stavovima potvrđuju da je znanje najveće bogatstvo te tako doprinose da rastemo zajedno.


"ZADOVOLJNA AKADEMIJA PRAVI PRIMJER DRUŠTVENO ODGOVORNOG PROJEKTA"


Da prijava na Zadovoljna akademiju može otvoriti nova vrata i pružiti velike mogućnosti, otkrila nam je i prošlogodišnja dobitnica edukacije na Zadovoljna akademiji za web-dizajnericu Martina Vasilj.

Prijave za novu sezonu Zadovoljna akademije počinju na ljeto, odnosno sredinom kolovoza.

Moje iskustvo na Zadovoljna akademiji bilo je fenomenalno i prezadovoljna sam. Zadovoljna sam i zbog samog tečaja, ali i zbog drugih stvari koje su došle uz to, a to su poznanstva s ostalim polaznicama, kao i s organizatoricama Zadovoljna akademije koje su fenomenalne, inspirativne žene, same po sebi jedan pojam i nadahnuće za daljnji napredak.

Na tečaju za web-dizajn naučila sam puno toga, a znanje koje sam stekla na Zadovoljna akademiji pomoglo mi je da dobijem novi posao vezan za web-dizajn, ispričala je Martina te pozvala sve djevojke i žene da se prijave na Zadovoljna akademiju.

To je jedno neprocjenjivo iskustvo i doista nećete požaliti sa svime što dolazi iza toga, poručila je Martina Vasilj.

Vrijednost i uspjeh projekta Zadovoljna akademije potvrđuju i nominacije za dvije prestižne inozemne nagrade "Digiday Media Awards Europe" te "The Drum Marketing Awards", marketinške nagrade za koju je Zadovoljna akademija bila jedini predstavnik iz Hrvatske.

Portal Zadovoljna.hr prvi je i jedini portal na našem tržištu koji zaista pruža konkretna rješenja ženama na tržištu rada u Hrvatskoj. Jako smo ponosni i pravi smo primjer društveno odgovornog projekta jedne medijske kuće poput Nove TV, istaknula je Ivana Galić, direktorica marketinga i korporacijskih komunikacija Nove TV.
Predstavljanje nove sezone \'Zadovoljna akademije\' - 10 Tim projekta 'Zadovoljna akademije' predvođen Tihanom Korać, idejnom začetnicom projekta i urednicom portala Zadovoljna.hr (Foto: Sandro Sklepić)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju