Sve žene koje imaju planove za budućnost, snove i vizije, koje žele postići i ostvariti nešto novo te koje vjeruju u sebe, ali i one koje nemaju u potpunosti vjeru u sebe, neka se prijave na drugu sezonu projekta Zadovoljna akademija koje će biti otvorene od sredine kolovoza.

Ovo im poručuje Nena Franić, polaznica prve generacije tog vrijednog projekta portala Zadovoljna.hr, kojemu je glavni cilj osnažiti žene i ponuditi konkretna rješenja u vidu edukativnih programa.

Ja nekako vjerujem da je zadovoljna žena žena koja je zadovoljna u tri područja življenja - na osobnom, profesionalnom i obiteljskom području, gdje dolazi i ono partnersko. Trebalo bi raditi na tome da napravimo balans u sva tri područja, ističe Jelena Bićanić, psihoterapeutkinja realitetne terapije.

Da je cjeloživotno učenje uistinu važno za žene bez obzira na godine, slaže se i hrvatska glumica Sanja Vejnović.

Ja sam završila fakultet nedavno, s 50 godina. Učenje je ono što te, između ostalog, čini mladim i zdravim. Angažirati mozak jednako kao i tijelo je super, otkrila je. Sanja Vejnović i Olga Pakalović Sanja Vejnović bila je na druženju portala Zadovoljna.hr Foto: Sandro Sklepić
U prvoj sezoni projekta Zadovoljna akademije zaprimljeno je gotovo 3200 prijava žena iz cijele Hrvatske koje žele raditi na sebi i tako povećati svoju konkurentnost na tržištu rada. Da je zaista riječ o veliku projektu, dokazuje i ulazak u finale dviju prestižnih inozemnih nagrada.

Ipak, Zadovoljna akademija i njezini mentori najviše se ponose svojim polaznicama.

Posebno smo ponosni na naših 15 polaznica kojima su završene edukacije otvorile mnoga vrata, a nekima od njih čak i osigurala željena radna mjesta, zaključila je Tihana Korać, urednica portala Zadovoljna.hr i autorica projekta Zadovoljna akademije.

Kako je proteklo druženje portala Zadovoljna.hr i što su sve polaznice prve generacije Zadovoljna akademije rekle o ovom projektu, pogledajte u prilogu IN magazina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju