Pred nama je sedam dana koji nas najviše vesele jer ćete vi biti zadovoljne. Pripremili smo vam još jedan tjedan shoppinga u kojem smo okupili poznate brendove s popustima i do 50% koje možete iskoristiti više puta u njihovim online ili klasičnim trgovinama. Zadovoljna.hr shopping tjedan počinje danas!

Ne možemo dočekati da sunce napokon u potpunosti izgura oblake i pošteno nas zagrije. No, nećemo dati da vas sivilo obuzme, a znamo i što vas može razveseliti više od shoppinga – shopping s dobrim ulovima na sniženju. Za vas smo opet okupili omiljene brendove i u suradnji s njima pripremili kupone uz koje se možete počastiti modnim komadima, proizvodima za njegu, gadgetima, stvarima za uređenje doma ili onima za bebe i djecu. Dovoljno je posjetiti njihovu trgovinu ili obaviti kupnju iz udobnosti vlastitog doma u njihovoj web trgovini.

Zadovoljna.hr shopping tjedan traje od 21. svibnja do 28. svibnja tijekom kojeg ćete na našem portalu moći pronaći kupone za popuste do 50% koje možete iskoristiti više puta u trajanju od 7 dana. Inspiraciju za šoping moći ćete pronaći na službenoj stranici ''Zadovoljna.hr shopping kuponi“, kao i kupone s popustima. Popuste koristite u odabranim trgovinama pokazujući svoj mobitel i kupon s popustom na blagajni ili pak iz vlastitog naslonjača obnovite sebe, svoj ormar, kupaonicu ili dom online kupnjom upisujući kod s kupona u predviđeno polje za ostvarenje popusta. Iznos popusta koji možete ostvariti naveden je na kuponu, a popust je ostvariv samo za online kupovinu i u navedenom periodu od 21. do 28. 5.

Osvježite svoj ormar novim tenisicama iz Hervisa, a kupaonicu beauty proizvodima brendova poput Anzotice, Rox beauty i Nuggela&sule iz Rondomondo. Sve za bebe po odličnim cijenama moći ćete ugrabiti u web-trgovini i fizičkim poslovnicama Baby Centra, a popuste možete ugrabiti i na nove naočale ili leće brendova Optotim, Ghetaldus i Adrialeće. Zadovoljna.hr shopping tjedan donosi i popuste za uređenje doma iz ponude Meblo i Kare, kao i na omiljene gadgete, računala i IT opremu brendova Logitech i iOFFICE. Za one koji ne znaju što bi za posebnu prigodu kupili svojim boljim polovicama, web- trgovina Zyna nudi mnoštvo zanimljivih poklona koje možete i personalizirati i tako oduševiti za vas važnu osobu.

Nema veće razbibrige od skrolanja po web-trgovinama iz udobnosti vlastitog kauča i smišljanja avantura i događaja koje ćete doživjeti u novim modnim komadima, u potpuno preuređenoj dnevnoj sobi, na balkonu ili vrtu iz snova s novim gadgetima u ruci.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju