Iako kada se zaljubimo, svaka teza pada u vodu, postoje određeni dijelovi muškog tijela koji su ženama nevjerojatno privlačni. Ako ste pomislili da će se na listi naći opasni trbušnjaci - varate se

Galerija Muškarci s najpoželjnijim dijelovima tijela - 3 Muškarci s najpoželjnijim dijelovima tijela - 2 Muškarci s najpoželjnijim dijelovima tijela - 4 +0 Alexander Skarsgard ležerno je pokazao svoju V liniju, odnosno apolonov pojas Privlačnost između muškarca i žene prirodna je pojava koja postoji i u životinjskom svijetu. I dok se mužjak pauna šepuri šarenim i dugačkim perjem, lavovi privlače pažnju rikom, a konji odmjeravanjem fizičke snage, u ljudskom svijetu fizička privlačnost nije ništa manje zanimljiva.

Zadovoljna.hr u svojim je redovima provela pravu žensku anketu na pitanje - koji su dijelovi muškog tijela ženama najprivlačniji?

Između brojnih ponuđenih odgovora, izdvojili smo top 5 onih koji su se najviše puta ponovili te vas pozivamo da se u anketu uključite i vi.

Dio muškog tijela koji prvo primijetim je:

glasova:

TOP 10 NAJPRIVLAČNIJIH DIJELOVA MUŠKOG TIJELA:

1. Ramena i leđa - jer široka ramena i snažna leđa (popularni trokut) nemoguće je ne primijetiti.

2. Šake - muške šake moraju biti krupne i pomalo grube, a nikako nježnije od naših.

3. Stražnjica - Ni prevelika, niti premala. Zlatna sredina zaslužuje peticu.

4. Ruke - Dugačke i snažne muške ruke pravi su magnet za žene.

5. V-linija - onaj dio (apolonov pojas) koji se nazire u kupaćim gaćicama ili boksericama, a koji se spušta od trbuha prema kukovima… O, da!
Muškarci s najpoželjnijim dijelovima tijela - 4 Mnoge žene voljele bi se naći u zagrljaju dugačkih i snažnih ruku Liama Hemswortha (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju