Da je kojim slučajem Julia Roberts prolazila zagrebačkom špicom ovoga tjedna, zasigurno bi joj u oko upala tajanstvena crnka iz centra metropole.

Galerija Street style Zagreb - 4 Street style Zagreb - 3 Street style Zagreb - 2 +2 Street style Zagreb - 1
Točnije, zapala bi joj za oko njezina smeđa midi haljina na bijele točke iz Zare jer uvelike nalikuje na model koji je zgodna žena nosila u istoimenom filmu iz 1990. godine. Haljina iz Zare Haljina se prodaje na stranicama poljske Zare po 199 zlota, odnosno 341 kunu (Foto: zara.com/pl)
Iako kroj nije u potpunosti isti, Zarina viskozna kreacija ima identičan uzorak haljini koju je Viviane Ward odabrala za odlazak na svoju prvu polo utakmicu uz zgodnog odvjetnika Edwarda Lewisa. Zgodna žena Zgodna žena na polo utakmici u smeđoj haljini s bijelim točkicama (Foto: Outnow.ch)
Zagonetna crnka Zarinu je haljinu sparila s bijelim sandalama na visoku potpeticu te ručno rađenom torbicom od babusovog drva.

Kombinaciju je zaokružila s nešto decentnog nakita, te sunčanim naočalama kojima je skrivala pogled od znatiželjnih prolaznika u centru Zagreba. Street style Zagreb - 3 Tajnovita crnka u efektnoj haljini u centru Zagreba (Foto: Slaven Janđel)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju