Tijekom 2021. godine imali smo prilike vidjeti razna street style izdanja domaćih ljubiteljica mode, a neka od njih uistinu su se istaknula po reakcijama i količini pozitivnih komentara naših čitateljica.

Galerija Street style izdanje sa zagrebačke špice Predivna Lora u fantastičnoj kombinaciji za koju ste imali puno pohvala Street style kombinacija sa zagrebačke špice +2 Street style izdanje sa zagrebačke špice

Među njima je i sjajna ljetna kombinacija predivne Lore koju niste mogli prestati hvaliti.

Ona je u kolovozu razbudila uspavanu zagrebačku špicu u sjajno osmišljenoj kombinaciji u kojoj je dominirala suknja.

Lora je odjenula model u hot pink nijansi na koju jednostavno ne možete ostati ravnodušni. Pencil suknju s prednjim izrezom i remenom kombinirala je s s rezanom bluzom dugih rukava koja se na području trbuha veže u čvor.

Predivna Lora u fantastičnoj kombinaciji za koju ste imali puno pohvala Predivna Lora u fantastičnoj kombinaciji za koju ste imali puno pohvala (Foto: Slaven Janđel)

Bluza je ukrašena s paisley uzorkom u kojem je također bilo ružičastih detalja pa se odlično uklopila uz suknju, baš kao i neutralne sandale na vezanje s visokom blok potpeticom.

Ovo je da ti stane dah dok gledaš i diviš se! Baš lijepo za vidjeti, i cura i sve na njoj, komentirala je jedna čitateljica.

Pojava od žene. Predivna, ponosna, sa stilom i elegancijom, zaključila je druga.

Street style izdanje sa zagrebačke špice Street style izdanje sa zagrebačke špice (Foto: Slaven Janđel)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju