Jedan od najljepših aspekata ljetne mode je bogatstvo boja na koje svakodnevno nailazimo u street style kombinacijama. Domaće ljubiteljice mode svakodnevno nam pokazuju maštovita izdanja koja pršte od šarenila i efektnih nijansi.

Galerija Street style kombinacija lijepe Lore Street style kombinacija lijepe Lore Street style kombinacija lijepe Lore +0 Street style kombinacija lijepe Lore

Tijekom hladnijih mjeseci skloniji smo nošenju neutralnijih boja, pa na ulicama dominiraju siva, crna, smeđa, ali zato sada još uvijek možemo uživati u živopisnim kombinacijama.

Jednim takvim izdanjem oduševila nas je i lijepa Lora, čije kombinacije možete pratiti na njezinu profilu na Instagramu.

Mlada dama odabrala je vrlo ženstvene odjevne komade za šetnju centrom Zagreba, a najviše pozornosti definitivno je privukla njezina suknja.

Street style kombinacija lijepe Lore Street style kombinacija lijepe Lore (Foto: Slaven Janđel)

Suknje olovka-kroja obično najčešće viđamo u spomenutim neutralnim nijansama i poslovnim kombinacijama, ali Lora je odjenula model u hot pink nijansi, koja uvijek privlači poglede. Suknja s prednjim izrezom i remenom dodatno je istaknula njezinu vretenastu figuru.

Street style kombinacija lijepe Lore Street style kombinacija lijepe Lore (Foto: Slaven Janđel)

Sve ljubiteljice dobrih suknji znaju da smo zbog ovakvih modela sposobni zaustaviti drugu ženu na ulici samo zato da bismo je pitali gdje ju je kupila.

Plavokosa ljepotica sa zagrebačke špice Ljepotica sa špice u haljini iz Manga s dodatkom najpoželjnije ovoljetne boje Dama iz Splita Dama iz Splita u obožavanim natikačama kojima ni muškarci ne mogu odoljeti

Plavokosa ljepotica kombinirala ju je s rezanom bluzom dugih rukava koja se veže u čvor, a ukrašena je takozvanim paisley uzorkom.

Sandale na vezanje savršeno su se uklopile u ovo izdanje, baš kao i trendi prozirna torbica sa zlatnim lancem.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju