Iz godine u godinu životinjski uzorak vraća se kao dio jesensko-zimskih kombinacija.

Galerija Zagrebačko street style izdanje u čizmama sa životinjskim uzorkom Zagrebačka street style izdanja u čizmama sa životinjskim uzorkom Zagrebačka street style izdanja u čizmama sa životinjskim uzorkom +2 Zagrebačka street style izdanja u čizmama sa životinjskim uzorkom

Krzneni kaputi s uzorkom leoparda desetljećima su smatrani utjelovljenjem šika. U ormaru su ih imale i brojne slavne dame, od Jackie Kennedy do Kate Moss.

Pjevačica Shania Twain ušla je u povijest glazbenih videospotova kada se 1997. godine u spotu za pjesmu "That Don't Impress Me Much" pojavila odjevena u leopard-uzorak od glave do pete.

Životinjski uzorak dobio je svoje mjestu na svim komadima - od spomenutih bundi pa sve do obuće, a upravo je obuća sa životinjskim uzorkom jedan od najčešćih prizora na gradskim ulicama.

Čizme ukrašene životinjskim uzorkom detalj su koji svakoj kombinaciji donosi dozu uzbuđenja, razigranosti, upečatljivosti. Čak i najdosadnija kombinacija postaje izdanje koje ne prolazi neprimijećeno ako joj se dodaju čizme s uzorkom zmije, leoparda, zebre...

Hrvatice se nimalo ne razlikuju od ostatka svijeta, i one vole čizme sa životinjskim uzorkom. Umjerenije dame njima razigravaju jednostavne kombinacije, dok je odvažnijima životinjski uzorak još jedan način pomoću kojeg se igraju s modom.

U svakom slučaju, čizme sa životinjskim uzrokom čest su prizor na gradskim ulicama, a zagrebačka je špica mjesto na kojem kombinacije koje ih uključuju posebno dolaze do izražaja - i ne promiču fotografima.

Tako dobre hlače sa zagrebačke špice koje zaslužuju mjesto u zimskoj garderobi Zgodna brineta u šetnji centrom Zagreba Zagrebačko street style izdanje u kratkim kožnatim hlačama Zagrebačko street style izdanje u kratkim kožnatim hlačama - 1 +4 Zara, 22,95 eura (172,92 kn)

Jer, kada se centar Zagreba vikendom pretvori u pravu modnu pistu, čizme sa životinjskim uzorkom zasigurno su komad zahvaljujući kojem ćete se istaknuti u masi. Dio su fantastičnih modnih kombinacija, a njih pet koje su fotografi snimili u centru Zagreba izdvojili smo u galeriji na početku teksta.

Ove dame svojim su modnim izborom dokazale da i Hrvatice vole čizme koje su sve samo ne dosadne.

Nosite li i vi čizme sa životinjskim uzorkom?

glasova:

Nosite li i vi čizmice sa životinjskim uzorkom?

Zagrebačka street style izdanja u čizmama sa životinjskim uzorkom Zagrebačka street style izdanja u čizmama sa životinjskim uzorkom (Foto: Josip Moler/Cropix)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju