Zagrebačka špica uvijek je mjesto na kojem imamo priliku uživati u sjajnim street style kombinacijama. Prizori na ulicama mogu biti pravi izvor modne inspiracije, a neke dame svojim se odabirom posebno ističu.

Galerija Zgodna brineta u šetnji centrom Zagreba Zagrebačko street style izdanje u kratkim kožnatim hlačama Zagrebačko street style izdanje u kratkim kožnatim hlačama - 1 +4 Zara, 22,95 eura (172,92 kn)

Sunčana subota izmamila je mnoge šetače u centar grada i potvrdila sve gore napisano, a nama je za oko zapela brineta koja je sunčani dan iskoristila za odijevanje komada koji se obično veže u ljetnu garerobu.

Riječ je o kratkim hlačama. Ona se odlučila za kožnati model visokog struka u smeđoj boji, s remenom koji se veže u mašnu.

Zagrebačko street style izdanje u kratkim kožnatim hlačama - 1 Kožnate kratke hlače izgledaju sjajno kao dio zimskim kombinacija (Foto: Josip Moler/Cropix)

Zgodna brineta hlače je uparila s crnim najlonkama i popularnim crnim čizmama do koljena.

Gornji dio sjajne street style kombinacije činila je zelena majica, preko koje je mlada dama odjenula karirani sako i smeđi kaput. Nosila je torbicu s dužom ručkom smeđe boje.

Zagrebačko street style izdanje u kratkim kožnatim hlačama Zagrebačko street style izdanje u kratkim kožnatim hlačama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Nezaobilazan dodatak u sunačnu subotu bile su sunčane naočale koje su bile točka na "i" ovog sjajnog izdanja.

Mlada mama iz centra Zagreba u kaputu u kojem je nemoguće ostati nezamijećen Arhitektica Tina Biloglav u kaputu modnog brenda Klisab Kaput Tricolor modnog brenda Klisab Kaput Tricolor modnog brenda Klisab +1 Kaput Tricolor modnog brenda Klisab

Ako kratke kožnate hlače imaju mjesto i u vašoj zimskoj garerobi, u našoj galeriji na početku teksta čeka vas nekoliko modela iz trenutne ponude trgovina.

Zara, 22,95 eura (172,92 kn) Zara, 22,95 eura (172,92 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju