Hlače i top s tankim naramenicama kaki boje pokazali su se kao izvrstan izbor za ljetno street style izdanje koje smo zapazili u središtu Zagreba. Šarmantna dama svoj stajling začinila je ženstvenim natikačama s visokom potpeticom.

Galerija Zagrebački street style u natikačama s visokom potpeticom i cargo hlačama - 7 Zagrebački street style u natikačama s visokom potpeticom i cargo hlačama - 3 Zagrebački street style u natikačama s visokom potpeticom i cargo hlačama - 1 +4 Zagrebačka street stylerica nosi hlače iz trgovine Mango

Široke cargo hlače imaju dva velika džepa sa strane te trakicu za stegnuti na rubovima. Pasica je rastezljiva što im daje dodatnu udobnost, a u trgovini Mango taj model opisuje se kao padobranske hlače.

Zagrebački street style u natikačama s visokom potpeticom i cargo hlačama - 3 Zagrebačka street stylerica nosi hlače iz trgovine Mango (Foto: Josip Moler/Cropix)

Uz hlače kaki boje sjajno je pristajala uska majica s bratelicama vrlo slične nijanse i rebraste strukture. Wow efektu svakako su pridonijele i natikače s remenom od prozirne plastike i visokom tankom potpeticom nude nijanse.

Zagrebačka street stylerica nosi hlače iz trgovine Mango Zagrebačka street stylerica nosi hlače iz trgovine Mango (Foto: shop.mango.com)

Pomno odabrani modni dodaci dali su dodatan šarm street style kombinaciji atraktivne dame iz Zagreba. Od sunca se zaštitila damskim crnim šeširom sa širokim spuštenim obodom, koji je ukrašen zgodnim čupavim detaljima nalik pomponima.

U ruci je nosila klasični elegantni ceker s dodatkom kože ružičaste boje na ručki, a istaknula se i lijepa zanimljiva narukvica koja svojim dizajnom podsjeća na vrijedan starinski nakit.

Zagrebački street style u natikačama s visokom potpeticom i cargo hlačama - 6 Zagrebački street style u natikačama s visokom potpeticom i cargo hlačama iz Manga (Foto: Josip Moler/Cropix)

Djevojka u čipkastoj "trenirci": Dugo nismo vidjeli ovako zanimljive hlače na špici Ljepotica sa Zagrebačke špice u kombinaciji koja asocira na kultno izdanje Carrie Bradshaw Dama iz Zagreba u vrtoglavim štiklama brenda Aldo Ljepotica iz Zagreba u jednostavnoj kombinaciji nadograđenoj efektnim dodacima +8 Street style izdanje iz Zagreba sa sakoom u boji sezone

Mama iz centra Zagreba: Ružičaste štikle sjajno su podigle izdanje u maloj crnoj haljini Ulična moda u centru Zagreba - 7 Ulična moda u centru Zagreba - 11 Mama iz centra Zagreba nosi ružičastu torbicu talijanskog brenda ViCOLO +8 Ulična moda u centru Zagreba - 6

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju