Sjećate se kako je mladi Marty McFly (Michael J. Fox) letio na svom skateboardu u kultnom filmu 'Povratak u budućnost'? Slična scena ovih se dana mogla vidjeti u centru Zagrebu s jednom djevojkom u glavnoj ulozi. Njeno prijevozno sredstvo je longboard, a istu kulericu na dasci ulovili smo i ovo ljeto

Kakav li samo osjećaj slobode pruža jurenje na longboardu, dok zrak šiša pored vas, a zadivljeni prolaznici se okreću za vama! Dobro taj osjećaj zna skejterica iz centra Zagreba koja se ne odvaja od svoje daske.

Tople jesenske dane ova kulerica koristi za vožnju na longboardu, a osvojila nas je i zaigranom odjevnom kombinacijom kojom dominiraju ružičasti kaput, šareni šal i naočale s plavom bijelim okvirom. Odlično raspoložena mahnula je našem fotografu, a onda smo primijetili da nam je od nekud poznata... Pa da, vješto oko našeg fotografa istu je djevojku uhvatilo i ljetos kada je također poput munje projurila gradom.

>> Zagrebačka ‘munja’: Maknite se, stiže najveća kulerica u gradu

No nije ona jedina koja centrom Zagreba prolazi na longboardu. I dugokosa brineta ovo nas je ljeto zadivila svojom vještinom na dasci.
Slažete li se da bi se zbog ovih dviju zagrebačkih kulerica trebao snimiti i četvrti nastavak 'Povratka u budućnost'? Pa da vidimo tko će na skejtu biti brži, Marty McFly ili naše cure!

>> Jennifer Lopez: 'Kraljica trapera' koja izgleda kao bomba i bez potpore štikli

'Zvijezde' iz centra Zagreba definitivno su dokaz da za privlačenje pažnje postoji još bolje 'oružje' od obožavanih štikli. I u casual izdanju ove dvije mlade dame totalne su carice!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju