I izlozi trgovina u našim gradovima prilagođavaju se novonastaloj zdravstvenoj situaciji i pandemiji koronavirusa. Salon vjenčanica u Držićevoj ulici u Zagrebu svojim je lutkama stavio zaštitne maske usklađene s vjenčanicama.

Galerija

Svakoj situaciji treba se prilagoditi što je bolje moguće i izvući iz nje najbolje. Tako zaštitne maske za lice ne moraju biti samo nužnost već i efektni modni dodatak koji mogu nositi i – mladenke.

Zagrebački salon vjenčanica dosjetio se kako cijelu situaciju iskoristiti na vedriji i pozitivniji način te su svojim lutkama u izlogu stavili dizajnerske zaštitne maske. I stvarno nije riječ o običnim maskama, već maskama sašivenima od svjetlucavog materijala, čipke, ukrašene cvjetićima,…

Osam trenirki koje vam lako mogu postati nova omiljena odjeća za po kući

Postoji li zaista stvarna mogućnost da će mladenke na vjenčanjima nositi zaštitne maske, pokazat će budućnost, ali moramo priznati da u ovom izlogu u Držićevoj ulici takav stajling uopće ne izgleda loše. Ipak, ostat ćemo optimistični i nadati se da će i ova ugroza uskoro proći i da će sve ostati samo na lutkama mladenki u izlozima…

Lutke mladenki sa zaštitnim maskama u zagrebačkom izlogu - 3
Zaštitne maske za mladenke stilizirane su cvjetićima, izrađene od svjetlucavih materijala i čipke (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)