Suknje su svakodnevni prizor na zagrebačkoj špici na kojoj imamo priliku vidjeti uistinu raznolike modele. Donedavno je jedna od najpopularnijih bila plisirana suknja koje se iz godine u godinu, neovisno o sezoni, nametala kao apsolutni favorit domaćih ljubiteljica mode.

Galerija Street style izdanje sa zagrebačke špice Midi traper-suknja s visokim prednjim prorezom u zagrebačkom street style izdanju Midi traper-suknja s visokim prednjim prorezom u zagrebačkom street style izdanju +6 Midi traper-suknja s visokim prednjim prorezom u zagrebačkom street style izdanju

Međutim, izgleda da ju je ove proljetne sezone s trona maknuo jedan znatno ležerniji model. Naime, Zagrepčanke su se zaljubile su midi suknju od trapera s visokim prednjim prorezom.

Midi suknja od trapera s visokim prednjim prorezom trenutno je pravi hit Midi suknja od trapera s visokim prednjim prorezom trenutno je pravi hit (Foto: Josip Moler/Cropix)

U tom je modelu špicom prošetala i jedna zgodna mlada dama u jednako lijepom društvu. Za šetnju centrom grada odabrala je model u plavoj boji s rašivenim rubovima te ga kombinirala s bijelim pletenim topom i kratkom kožnatom jaknicom u crnoj boji.

Street style kombinacije iz centra Zagreba Street style kombinacije iz centra Zagreba (Foto: Josip Moler/Cropix)

Na nogama je imala crne čime vojničkog stila s debelim potplatom koje su se odlično uklopile u ovu kombinaciju.

Plavokosa ljepotica suknju je ukrasila tanjim kožnatim remenom u jarkoj nijansi crvene koji se savršeno podudarao s bojom efektnih sunčanih naočala geometrijskog okvira.

Kako druge dame na zagrebačkoj špici nose najpopularniju ovosezonsku suknju, provjerite u našoj galeriji.

Midi traper-suknja s visokim prednjim prorezom u zagrebačkom street style izdanju Traper-suknja s visokim prednjim prorezom trenutno je hit na zagrebačkoj špici (Foto: Josip Moler/Cropix)

30 zagrebačkih street style izdanja u kojima vladaju traperice Traperice u street style izdanjima iz Zagreba - 1 Traperice u street style izdanjima iz Zagreba - 4 Traperice u street style izdanjima iz Zagreba - 10 +23 Traperice u street style izdanjima iz Zagreba - 7

15 fotografija koje dokazuju da se na hrvatskim ulicama mogu vidjeti baš dobre torbe Torbica modne kuće Dior sjajno se uklopila u Zagrebačko street style izdanje Jacquemus torbice su jako čest prizor na zagrebačkim ulicama Louis Vuitton torba u zadarskom street style izdanju +11 Marc Jacobs torbica kao dio splitskog street style izdanja

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju