Mjesto među omiljenim proljetnim uzorcima definitivno ima cvjetni uzorak. Vraća se iz godine u godinu, a razlog je vrlo jednostavan - nešto tako dobro kao što je šareno cvijeće na odjeći ne treba mijenjati.

Galerija Zagrebačko street style izdanje u hlačama s cvjetnim uzorkom Zagrebačko street style izdanje u hlačama s cvjetnim uzorkom Zagrebačko street style izdanje u hlačama s cvjetnim uzorkom - 5 +2 Zagrebačko street style izdanje u hlačama s cvjetnim uzorkom

Vjerojatno najpopularniji odjevni komad ukrašen cvjetnim uzorkom su lepršave haljine, međutim ni ostatak garderobe nije lišen cvjetnog motiva.

Dokaz da cvijeće jednako dobro izgleda i na hlačama dala nam je dama koja je subotnje jutro iskoristila za šetnju zagrebačkom špicom.

Njezine crne zvonolike hlače ukrašene ružičastim cvjetnim printom jednostavno nisu mogle proći neprimijećeno. Bile su najveća zvijezda odlične street style kombinacije koju su osim hlača činili crna majica s V-izrezom, crni teddy kaput i cipele s visokom potpeticom.

Torba modnog brenda YSL Torba modnog brenda YSL (Foto: Josip Moler/Cropix)

Dio kombinacije lijepe brinete bila je i torba koja se nalazi na popisu želja mnogih žena. Radi se o modelu imena "Loulou" brenda Yves Saint Laurent. Crna prošivena torba ima metalni remen s kožnim detaljem i prepoznatljivi logo modne kuće na prednjem dijelu.

Ovaj model toliko je popularan, ali i bezvremenski da ga modni urednici redovito uvrštavaju na popise torbi čiju kupnju nitko neće požaliti.

Zgodna brineta iz centra Zagreba u nepogrešivoj kombinaciji u kojoj žene uvijek izgledaju predobro Dame na zagrebačkoj špici vole nositi odjeću u bež boji Žene u odjeći u bež boji uvijek izgledaju dotjerano i elegantno Bež boja je uvijek hit na zagrebačkoj špici +3 Zara hlače, 29.95 eur

Kako torba izgleda u kombinaciji s fantastičnim cvjetnim hlačama pogledajte u galeriji na početku našeg teksta.

Zagrebačko street style izdanje u hlačama s cvjetnim uzorkom Zagrebačko street style izdanje u hlačama s cvjetnim uzorkom (Foto: Josip Moler/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju