Kada je povodom 90. rođendana britanske kraljice Elizabete II. objavljen njezin portret s unucima i praunucima, princ George i princeza Charlotte neočekivano su pali u drugi plan zbog Mije Tindall

Dvogodišnja Mia Tindall bila je glavna zvijezda portreta koji je slavna fotografkinja Annie Liebovitz napravila povodom 90. rođendana britanske kraljice. Mia je kćerkica kraljičine unuke Zare Phillips i engleskog ragbijaša Mikea Tindalla.

Svi su mislili da će pojavljivanje princa Georgea i princeze Charlotte na portretu privući najviše pažnje, ali dogodilo se suprotno. Bio bi to jedan klasičan portret da nije bilo preslatke plavokose djevojčice koja je rukama držala kraljičinu torbicu i nadmašila ostale članove kraljevske obitelji.

Njezin tata Mike prilikom gostovanja u emisiji 'Good Morning Britain' sada je otkrio kako je Mia dobila tu 'čast'. Naime, djevojčica nije bila mirna tijekom snimanja pa ju je kraljica zaposlila kako bi snimanje što prije priveli kraju.

Bila je malo zločesta. Kraljica ju je odlučila smiriti i rekla joj 'sada samo drži ovu torbu'. Upravo je to napravila. To je jednostavno bila prava fotografija u pravom trenutku. Mia ima jaku osobnost, a mi podupiremo izražavanje te osobnosti, ispričao je Mike.

U galeriji pogledajte još fotografija preslatke djevojčice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju