Američka prva dama zimske praznike tradicionalno je provela na Floridi. Posljednjih godina uoči Božića s obitelji odlazi u Mar-a-Lago, poznati resort Donalda Trumpa smješten u Palm Beachu.

Nakon blagdana vratila se u Bijelu kuću u društvu supruga i sina Barrona. Melania Trump pedantno je sređena u svakoj prilici pa je tako i prilikom povratka u Washington pokazala zanimljivu odjevnu kombinaciju.

Nosila je usku bijelu vunenu haljinu midi kroja te ju kombinirala s visokim čizmama koje su također bile bijele boje. Izdanje je zaokružila sivim vunenim kaputom s uzorkom u bijeloj i bež nijansi.

Bijelo od glave do pete nikako nije uobičajena zimska kombinacija. I dok ćemo tijekom ljetnih mjeseci bez razmišljanja posegnuti za bijelom haljinom i spojiti je s bijelim tenisicama, natikačama ili sandalama, tijekom zime tu kombinaciju izbjegavamo.

Ankete

(8099) Nosite li tijekom zime bijelo od glave do pete?

rezultati povratak glasova2500
rezultati

Bijelu se odavno percipira kao boju stvorenu za ljeto, bez obzira na to što se pojedini komadi u toj boji poput npr. klasične košulje smatraju idealnim za baš svako doba godine. Osim toga, doživljavamo je i kao boju koja se lako prlja pa ona definitivno neće biti prvi odabir za snježno i(li) kišno vrijeme.

Melania je ovim izdanjem pokazala da bijeli komadi itekako mogu sjajno funkcionirati u zimsko doba.

Ako i vi želite složiti sličnu kombinaciju, u galeriji u nastavku pogledajte modele bijelih haljina i čizama koje smo izdvojili za vas iz web-trgovina raznih modnih brendova.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju