Američka prva dama zimske praznike tradicionalno je provela na Floridi. Posljednjih godina uoči Božića s obitelji odlazi u Mar-a-Lago, poznati resort Donalda Trumpa smješten u Palm Beachu.

Nakon blagdana vratila se u Bijelu kuću u društvu supruga i sina Barrona. Melania Trump pedantno je sređena u svakoj prilici pa je tako i prilikom povratka u Washington pokazala zanimljivu odjevnu kombinaciju.

Nosila je usku bijelu vunenu haljinu midi kroja te ju kombinirala s visokim čizmama koje su također bile bijele boje. Izdanje je zaokružila sivim vunenim kaputom s uzorkom u bijeloj i bež nijansi.

Bijelo od glave do pete nikako nije uobičajena zimska kombinacija. I dok ćemo tijekom ljetnih mjeseci bez razmišljanja posegnuti za bijelom haljinom i spojiti je s bijelim tenisicama, natikačama ili sandalama, tijekom zime tu kombinaciju izbjegavamo.

Nosite li tijekom zime bijelo od glave do pete?

glasova:

Bijelu se odavno percipira kao boju stvorenu za ljeto, bez obzira na to što se pojedini komadi u toj boji poput npr. klasične košulje smatraju idealnim za baš svako doba godine. Osim toga, doživljavamo je i kao boju koja se lako prlja pa ona definitivno neće biti prvi odabir za snježno i(li) kišno vrijeme.

Melania je ovim izdanjem pokazala da bijeli komadi itekako mogu sjajno funkcionirati u zimsko doba.

Ako i vi želite složiti sličnu kombinaciju, u galeriji u nastavku pogledajte modele bijelih haljina i čizama koje smo izdvojili za vas iz web-trgovina raznih modnih brendova.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju